Túra a sörök világában

Sörtúra

Sörtúra 2015 élménybeszámoló

2015. július 29.

sajat35.jpg

Túléltük az idei Sörtúrát is és mindenki egy darabban hazaért, és tudomásom szerint minden tartozékával együtt. Én így láttam a Sörtúrát!

Kicsit későn kezdtem el a szervezést, mert szokás szerint időhiányban szenvedtem, de örömmel láttam, hogy elég sokan jöttek el ennek ellenére is. Sikerült egy szerintem elég menő pólót is összerakni, ami a hétköznapi viselet kategóriába került nálam. Idén kaptunk meglepi kitűzőket is a Kitűzőshop jóvoltából, amik szintén zseniálisak lettek.

A túrán volt egy új állomás (4es 6os Mamut) a Négy Szürke helyett, mert elegem volt abból, hogy minden évben vagy jó a sör vagy nem. A többi állomás a már megszokott volt. A nagy meleg miatt bevezettem azt a szabályt, hogy igyunk vizet pár állomásonként és ennek elég durva hatása volt! Rekord idő alatt értünk el a végállomásra és meglepően sokan. 

Nem nagyon szaporítanám a szót, hiszen a képek mindig sokkal beszédesebbek.

Szerintem jól sikerült, családias hangulat volt a létszám miatt, de nem bánom. Októberben Tompa Tour!

Képek Facebookon ITT!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr467663382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása