Túra a sörök világában

Sörtúra

A Serfőzővel indult és zárul is az idei sörfesztiválok sora

2015. szeptember 16.

serfozo_szezonzaro_plakat_20150903_eventcover.png

Szeptember végén lezárul a szabadtéri sörfesztiválok sora, amit stílusosan az a szervező brigád zár le és ott, ahol elkezdődött idén. Tehát Serfőző Szezonzáró Sörfeszt a Corvin sétányon.

Minden évben újabb és újabb sörfesztiválok emelkednek ki a semmiből és nagyon gyorsan vissza is süllyednek a nihilbe. Idén a Corvin Szezonnyitó Sörfesztivál kódnevű rendezvény volt az első egy rendezvénysorozatban, ami úgy tűnik nem vurstli jellegű és ténylegesen élhető tálalásban kínálja a jóféle sörök ivásának lehetőségét. Az évzáróra a Corvin-negyedbe tér vissza a csapat, mintegy kört leírva és bezárva azt. Pár szó a szervezők billentyűzetéből.

Több, mint 20 kiállító körülbelül 100 féle sörrel érkezik a rendezvényre, melynek nagy része csapról is kóstolható lesz. Ezen a rendezvényen mindenki megtalálhatja majd az ízlésének megfelelőt, lesz világos, barna, félbarna, vörös, IPA, EPA, stout, gyümölcsös, csokis és sorolhatnánk. Nem csak sört lehet majd kapni, hanem a Grill Királynak, a Nobilis pálinkaháznak, a Green Bus-osoknak, valamint a “kolbájsz”-osoknak köszönhetően eszem-iszom is lesz.

Programok terén halk zenére lehet készülni, valamint lesznek sörkóstolók és sörivóversenyek, melyeket Katona Csaba történész vezet le, aki az MTA tudományos munkatársa, és elismert sörtörténész.

“Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindannyiótoknak, akik idén bizalmat szavaztatok nekünk. Nélkületek mi sem lehetnénk itt!
Gyertek, búcsúztassuk el méltó módon, finom sörökkel a 2015-ös szezont.” – üzeni a Serfőző Crew.

Dátum: 2015.09.24-27.
Helyszín: Budapest, 1082. Corvin Sétány
Belépő: INGYENES

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1483346128656278/

serfozo_szezonzaro_plakat_20150903_a2plakat.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr137775226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása