Túra a sörök világában

Sörtúra

Corvin Szezonzáró Sörfesztivállal zártuk az idei szabadtéri sörözést

2015. október 05.

szezonzaro_sorfeszt9.jpg

A sörfesztiválok sorát lezártnak tekinthetjük, amit a Corvin Szezonzáró Sörfesztiválon búcsúztattunk. Mi volt a fesztiválon? Beszámoló a tovább mögött.

Egyre több sörfesztivál van évről évre, de sajnos sok közülük nem éppen üti meg az elégséges szintet. Szerencsére a Serfőző csapatának rendezvényei nem ebbe a kategóriába esnek és örömmel látogatjuk minden eseményüket. A Corvin Szezonzáró Sörfesztivál volt idén az utolsó említésre méltó, ezért ott pár korsó sör kíséretében köszöntünk el az idei szabadtéri sörfesztiváloktól.

A szezonnyitó helyszínére tértünk vissza, amolyan 360 fokos fordulat jelleggel. Teljesen vállalható helyszínnek bizonyult a Corvin sétány és egy családias összejövetel jellege lett. Jó sörök, jó hangulat, mi kell még? Volt mindenféle sör, amit csak szeretett volna a nagyérdemű. Zirci Apátsági sör, csapolt Brewdog, Cseh sörök, amik között ráadásul volt olyan is, amit igencsak baráti áron lehetett inni vasárnap. Kint volt a Sümegi Oktoberfest söre, ami elég jól sikerült. Ezek mellett még rengeteg sörfőzde és kiállító volt kint, mindenki megtalálta a magának valót. 

Megint csak egy nagyon kellemes hangulatú, családias sörfeszt benyomását keltette a Serfőző eseménye, remélem megtartják ezt a jó szokásukat. 

Felesleges tovább szaporítanom a szót, hiszen a képek magukért beszélnek. Lesz még egy összegző cikk amúgy is a Serfőzőről, amiben ez is említve lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr307895256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása