Túra a sörök világában

Sörtúra

Ezt a 4 sört mindenképpen próbáld ki a DreherFeszten!

2016. augusztus 18.

csapolas.jpg

A DreherFeszten debütálnak az idei "kísérleti" sörök, amik közül az Amerikai Komlós már biztosan a boltok polcain fog kikötni, de lesz-e akkora közönség kedvenc bármelyik másik is, hogy duplázzanak idén? Ezek közül lehet az egyik a kiválasztott!

A Sörgyárfesztiválon bemutatásra kerülő sörök mindig is nagyon izgatták a fantáziámat, mert ha egy kis közértbe/boltba megyek be és valamilyen sört kell levennem a polcról, akkor nyugodt szívvel nyúlok egy Hidegkomlós után, mert tudom, hogy nem fogok csalódni.

Több hónapos előkészítő munka, íztesztek sorozata és ezek után a válogatás. A fesztiválon megjelenő sörök ezt az utat járták be, mielőtt eldőlt, hogy ők mérkőzhetnek meg a kegyeinkért jövő hétvégén.

2 izgalmas különlegességnek ígérkezik a Dreher Legend, amely egy testes, füstös-kesernyés-karamellás ízvilágú félbarna sör, és a Dreher Red, ami egy enyhén gyümölcsös, kellemes aromájú vöröses-barna színű sör (gondolom ezért is kapta a "Red" nevet). A különleges ízhatást kedvelőknek valószínűleg a Dreher Floral jön majd be, amiben a bodzavirág édeskés és a komló kesernyés zamatai párosulnak. Illetve a Hidegkomlósra hajazó lesz talán az egyik legnagyobb durranás a hidegkomlós eljárással, Colombus komló hozzáadásával készülő Dreher Amerikai Komlós, amely egy olyan új sör, ami a boltok polcaira is kikerül majd. Viszont csak a DreherFeszten kóstolható meg pasztörizálás nélküli, tanksör változatban.

A Dreher Amerikai Komlós Tanksör mellett azonban a Calypso komlóval készülő Hidegkomlós Tanksör és a klasszikus Dreher Tanksör is elérhető lesz majd, így a DreherFeszt lesz az egyetlen olyan sörfesztivál, ahol ennyiféle tanksört kóstolhatnak majd egy helyen a látogatók.

Hamarosan írok egy összefoglalót is, hogy mit érdemes még tudni a DreherFesztről, de ha felcsigáztalak titeket, akkor infókat ITT találtok.

Ezek közül választhatsz majd a DreherFeszten:

Dreher Tanksör - A Dreher Tanksört a szűrést követően azonnal, pasztörizálás nélkül csapoljuk korsódba. Így a sör megőrzi természetes frissességét és különleges zamatát.

Dreher Hidegkomlós Tanksör (csak itt elérhető!) – Kóstold meg most hőkezelés, azaz tartósítás nélkül a Dreher Hidegkomlóst is, így a legközelebb kerülve az egyébként is különleges ízvilágú sör eredeti aromájához.

Dreher Amerikai komlós Tanksör (csak itt elérhető!) – Legfrissebb, tanksör változatában még intenzívebb arcát mutatja az Amerikai Komlós Dreher: erős aromája, keserű ízei a legkomolyabb sörkedvelőket is megszólítják!

Dreher Amerikai Komlós - Fedezzétek fel a hidegkomlós eljárással, Columbus komló hozzáadásával készült Amerikai Komlós Dreher határozott keserűségét, erős aromáját!

Dreher Floral (csak itt elérhető!) – Illatában és ízében egyaránt élvezhetjük a bodzavirág egyedi, édeskés és a komló kesernyés aromáit, mely együtt egy tökéletesen harmonikus ízvilágot alkot, kedvezve a különleges sörök kedvelőinek.

Dreher Red (csak itt elérhető!) – A Dreher Red 6%-os alkoholtartalmú, enyhén gyümölcsös ízű sör. Ígéretes karamellás aromája kellemesen telt ízzel párosul, vöröses-barna színe, valamint krémszínű habkorona teszi látványossá. Csak arra vár, hogy Te is felfedezd!

Dreher Legend (csak itt elérhető!) – A Dreher Legend igazi kihívás, melyet testessége, tömör és sötét krémszínű habja, karakteres illata tesz különlegessé. Kiválóan harmonizál benne a fahordós érlelést idéző füstösség az erőteljesen kesernyés, pörkölt karamellás ízvilággal. Egy komoly sör, komoly sörivóknak. Ínyenceknek kötelező!

Dreher Hidegkomlós – Calypso komlóval - Speciális hidegkomlózás technikával főzött kiemelkedően komlós sör. Illatában és ízében egyértelműen dominál az aroma komló, amely nyers komlóra és zöld növényekre emlékeztető enyhén gyantás, citrusos, így frissítő hatást kölcsönöz a sörnek.

Dreher Classic - Jellegzetes pils típusú, világos sör, melynek karakteres keserűje és testessége kellemesen harmonizál. Tartós habja és aranysárga színe mellett az aromakomló gyümölcsös illata és a sör kellemesen csípős szénsavassága nyújt különleges sörélményt.

dreherfeszt_plakat.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr8810426452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása