Túra a sörök világában

Sörtúra

Világ alkohololistái egyesüljetek!

2009. január 23.

Ezennel több éves bujkálás után végre a világ színe elé lép a banda, hogy megmutassa nem mind latyak aki iszik, és igenis testvéri kapcsolat van az alkohol és a kultúra között.

Ezt mind rendezvényeken keresztül szeretné a csapat bebizonyítani minden kedves kétkedőnek. Részletek később!!!

 

G

 

U.i.:addig egy kis kedvcsináló

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr61898108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fehérbálna 2009.01.23. 17:49:46

Alkoholisták gyülekezzetek, eljött a Ti időtök, hogy előbújjatok a józanság árnyékából!!! :D

Fehérbálna 2009.01.23. 17:50:19

Alkoholisták gyülekezzetek, eljött a Ti időtök, hogy előbújjatok a józanság árnyékából!!! :D

Fehérbálna 2009.01.23. 17:51:10

Alkoholisták gyülekezzetek, eljött a Ti időtök, hogy előbújjatok a józanság árnyékából!!! :D

halálamájra 2009.01.24. 17:34:34

@Fehérbálna: Hozsánna Néked,Oh,Nemesbecsű Májzsugoritó Serital,Rizlinghosszúlépés,Életmentő Törköly(Vegyes,Szatmáriszílva)!
+tisztelő +hívást kaptam ezen hiánypotló lapra.Lelkemben pátosszal,szememben könnyekkel küszködve konstatáltam,hogy eme likviditási problémáim,már nem csak az enyimek,sörstársakra talátam!Holnap már más szemlélettel,megyek a Jablonkai,szomjoltó szolgáltatásainak,igénybevételére!Köszönöm Nektek,hogy ezentúl annak tudatában locsolhatom májam,miszerint nem vagyok egyedül,vagy 1 klasszikust idézzek:"...You will never drink alone..."

halálamájra 2014.12.12. 14:50:15

Hozsánna Néked,Oh,Nemesbecsű Májzsugorító Serital,Rizling-hosszúlépés,Életmentő Törköly!
A kezdet:ezen lap,amelyre +tisztelő +hívót kaptam,iszonyatos ürt tölt be!Ezidáig fogodzkodó(pedig bizonyos amortizáció után,jó,ha van)nélkül tengettem piás mindennapjaim,de íme (ecce)a kohézió,amely összehozza a,szigorú,szabályzott keretek között,a májra komolyan gyúró,magányos,erősen szomjuhozó vándorokat.Mindezek fényében,holnáp már más ambiciókkal megyek a Jablonkaiba inni!Szemembe könnyek gyülekeznek,ami közimerten folyadékveszteséghez vezet,amit potolni illik,ezt orvosi kommünikék is +erősitik,legjobb sörrel pótolni!Indulok.Máskép.Már nem céltalan a kocsmajárás,'s hogy frappánsam zárjam,pátosszal teli,soraim,1 klasszikust idézve húzok a Kiscsülökbe:"...You will never drink alone..."Köszönöm!
süti beállítások módosítása