Túra a sörök világában

Sörtúra

Sportolni jó!

2009. január 31.

 Úgy esik, hogy jövő héten cimbikkel síelni megyek a nálunk sokkal kevésbé lapinger Szlovákiába. A havat utálom, a hideget még úgy, soha nem síeltem, se sznóbordoztam, a hótól kiráz a hideg ha kicsit is közelebbi viszonyba kell vele kerülnöm annál, hogy látom, és hogy fehér. Nincs ambícióm arra, hogy ezek közül valamelyiken is változtassak, viszont a társaság jó és egy kis kikapcsolódás nem árthat meg.

Szóval kapva kaptam az alkalmon, hogy ezt a kis eseményt összehozzam jelenleg kevéssé kedvelt szlovákok söreinek tesztelésével. Gyorsan átfutottam a netet, hogy legalább vázlatilag tisztába legyek az ottani nedűkkel (mert ügye a Zlaty az csak egy, itthon se csak  sopronit kortyolgatunk).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sok a 10-12%-os eresztés, remek felhozatal a prémium kategóriában, minden márkának van többféle változata is, és persze itt is nagy hagyománya van a aranyló kincsnek (még jó, hisz valaha egy ország voltunk). De persze ez csak marketing a sör próbája a nyakalás, alig várom hogy pisszenjen az a bizonyos.

Kipróbálom az összes kipróbálhatót, és azt is, hogy igaz-e a legenda miszerint a nagyobb kiszerelés alacsonyabb minőséggel jár. Társaim lesznek a cimboráim, a hó és egy nagy Rejtő kötet.

Szóval reszkessetek, jön a nagy sörteszt, megmérettetik a magyar minőség!!

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr68915208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása