Túra a sörök világában

Sörtúra

A hídról hugyozás lélektana

2009. április 26.

   A nyár közeledtével természetes reakciója az embereknek, hogy közelebb kerülnek a természethez, ami megnyilvánulhat kirándulások, séták, piknikek formájában. Nekünk sajátos módszerünk van erre...a már a címben is említett, szinte már versenysport szintjén űzött hídról hugyozás képében.

    Ez a nemes és végtelenül kellemes érzés viszonylag egyszerűen kivitelezhető. A recept a következő: vegyél pár igazi baszadékot, töltsed fel őket különböző alkoholtartalmú készítménnyel, említsd meg nekik az esti sörözés utáni buli és cicákok lehetőségét, majd vegyétek utatokat a legközelebbi híd felé. A legnehezebb része az egész akciónak az, hogy ki kell bírni 1, esetleg 2 útisörrel amíg a hídon tartózkodtok. A sörök illetve más "üdítők" mennyisége attól függően adagolható, hogy milyen hosszú a híd... A Margit hidat például csak erősebb idegzetűeknek tudom ajánlani, mert kissé hosszúra sikerült. (kivételt képez eme diszkriminatív kijelentés alol az az eset, ha valaki a Margitszigetre megy valamelyik vendéglátó egységbe)

    A most leírt professzionális tevékenység mindenkinek ajánlott, de sörbarátoknak kötelező. Nagyon fontos lefektetni azt az alapszabályt, hogy ez is csapatsport, tehát minimum 2 fő kell a megvalósításához!!! Azért kell egy külön cikket szentelni erre a tevékenységre (pontosabban a lélektanára), mivel közel sem csak 1 célja van. Elsődlegesen az önmagunkon való könnyítés a cél, de ha belegondolunk, akkor a hídról vizelni sokkal nagyobb szabadságérzetet ad és egyben közelebb is visz minket az univerzumhoz!!! :D

   Emellett komoly társadalmi szerepet is betölt, mivel a hídon járó-kelő emberek nem tudnak úgy elmenni mellettünk, hogy ne mondanának bármit a szituációra (amennyiben ezt mégis megtennék, akkor mi szólunk pár keresetlen szót hozzájuk, mint pl. "Cicccaaaahhh" vagy csak egy felettébb kifejező "Heeeeee"-t :D ) Komoly ismeretségekre lehet szert tenni a hídon.

   Nagyjából ez az, ami a lélektani részéhez tartozik, de lesz még egy kisebb szösszenet a történetéről is.

   Mindenkinek kellemes sörözést és ne feledjétek, nem csak a hugyozás, de a hídról hugyozás is CSAPATSPORT! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr331087558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása