Túra a sörök világában

Sörtúra

Egy felhőtlen este a felhős ég alatt

2009. május 31.

 Tegnap sikerült egy alapos bulival elkezdeni a Ciklon-Elmélet vizsgálatot. 

Először is bevégeztük a Túra szervezését, és örömmel értesítek minden kedves résztvevőt, hogy találtunk tegnap egy gyöngyszemet, ami megoldja a Margít híd dillemát (Margit híd dilemma: eddig minden évben nagy szakmai ellentéteket szült az a kérdés, hogy a sörtúra alatt vehetünk-e utisört a Margit híd átsétálásához. Ügye ez nem illeszkedik pontosan a túra alapelveihez, és akkor még mindannyian vagyunk annyira beszámíthatóak, hogy idézzünk a szabályzatból. Az egyik oldal szerint nem szabad, mert nem pohár, nem kocsma, hanem doboz és híd, a másik oldal szerint pedig a nagy távolság miatt felmentést kapnak a résztvevők, hisz a kiszáradás réme fenyeget)

A Mokka bisztró csodálatos Háziasszonya - Edina - áldását adta rá, hogy legyen a sörtúra áthidaló megoldása - miiicsoodaaa nyelvi csavaaar!!! - az általa vezetett kis rakkendroll kocsma. Azonnal szimaptikus lett a hely, egyrészt a már említett Edina hozzáállása miatt, másrészt pedig a hangosan ordító AC/DC is sokat dobott a kocsma megítélésén (mint később megtudtuk ez a házisasszon saját válogatása). Ráadásul a Toalé-ben még sokkal hangosabb volt :D

Szóval összeállt a dolog, nagyon jó lesz, gyertek, nevezzetek. Nekem már attól vigyorra áll az arcom, hogy tegnap ezzel foglalkoztam.

Ciklon vonal: tegnap Ászok napot tartottunk, meg Finlandia Mangó vs. almalé estét, és jelentem NEM VAGYOK MÁSNAPOS! tehát a ciklonban másnaposító anyag van.

Tegnap este Bálnával elkezdtünk mély eszmefuttatást folytatni a vissza-vissza térő másnapossági jelenségről. Ő is érzékelte, hogy mostanában mintha másnaposabb lenne mint régen. Gyakorlatilag odáig jutottunk, hogy öregszünk (Istenem, pedig alkut kötöttünk!!! ÉN NEEEEMMM!!!!!), de a tegnapi buli akkorát szorzott ránk, hogy visszanyertem vagy 2-3 évet (tök jó így megint húsz alatt... :D)

Szóval igazolódik a Ciklon-konspiráció, de a részleteken még dolgoznom kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr591155012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása