Túra a sörök világában

Sörtúra

A sör és punk sör estéje

2009. június 01.

Történt az, nem is olyan rég, kb. péntek este, hogy ismét bővítettük ivási szokásaink tárházát. Az egész délután 5-kor kezdődött, amikor is útnak indultunk Fehérbálna barátommal, és megkezdtük a munkálatokat a sörtúra egyik reklám tevékenységéhez, az allomások nagyrésze megkapta a jövőheti fergeteges rendezvény plakátjait (mondanom sem kell, hogy remek lett... mondjuk ez alap:)).
Mindezek mellett rendkívül nagy önmegtartóztatást is sikerült véghez vinnünk, összesen 3 sört ittunk a nehéz és fáradtságos munkánk alatt... ez lehet, hogy szomorú, de sietnünk kellett. Munkánk gyümölcseként, igaz ekkor már több mint 2 órás késésben voltunk, megittunk egy jóféle korsó házi sört egy igen kedvelt egységben.
Ezután nagy útra keltünk, megtettünk 3 egész metrómegállót a Deák térig, ahol is nem egy, és nem két ember volt, ráadásul a társaságnak talán ha a felét ismertem, de elveszettnek kicsit sem éreztem magam. Ennek oka talán az lehetet, hogy a nagy útnak kellően felszerelkezve indultunk Zooojjjjíííí barótunktól tanult punk sörrel, mint később kiderült nem ez az egyetlen beceneve.
Ennek a remek nedűnek (szinte mint egy kvázi koktél:)) az összetétele nem igazán bonyolult, akárhol elkészíthető:
1.végy egy (inkább több) üveg vörösbort, és hozzá valamilyen málna ízesítésű szénsavas folyékonyt
2.öntsed össze, csak arra kell vigyázni, hogy alkoholból több legyen az üvegben!
3. fogyaszd egészséggel!
Több előnyére is rá kellett jönnöm, például nem kell 10 percenként közértbe menni, mert ugye a sör csak jéghidegen jó, párszáz forintból szintre lehet magad rakni, igazi partykezdő kellék.

Tehát ahol abbahagytam, sikeresen megérkeztünk a gödör környékére, ahol is elkezdődött az este (nekünk már csak folytatnunk kellett...). Az estére tervezett szeszadadunk, és a nem tervezett része is elég gyorsan fogyott, így sikeresen eljutottunk a kellő alkoholmennyiséghez ahhoz, hogy beszabaduljunk a dögör mélyére...:) A zene teljesen rendbe volt, de a szauna, és a heringparty fííílingre nem számítottunk, de megoldottuk egy kis lökdösődéssel...
Mint rendes sörkatonák a jókedv és a hangulat fentartását természetesen sörrel aktiváltuk, nagyon ügyelve arra, hogy a kiszáradás mint olyan még közelünkbe sem tudjon jönni. A koncertnek vége lett, a sörcsap még szerencsére nem száradt ki, de a megfáradás ténye már igencsak csapkodta az arcunkat, így kb ahányan voltunk, annyi irányba és időben sikerült hazatérünk, remélem mindenki hazatalált:)

Szombat reggel, ami igazából már kora du. volt meglepően konstatáltam, hogy kb. 5 féle sör, és a koktél elfogyasztása után sem volt még egy kevés fejfájás sem ébredés után, így akár mint egy hosszabb utisörnek megtartom a punk sört mint olyat, és ajánlom mndenkinek!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr681156644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

p.G. 2009.06.01. 19:09:24

Mint minőségi bor és fröccs fogyasztó elhatárolódom ettől az italfajtától!!

pff24 2014.12.12. 14:48:34

aki a minőségi bort szereti, az nem iszik fröccsöt... ;) mer az olyan mint ha hipós puncit nyalnál

Rastafari 2014.12.12. 14:49:00

és ki mondta, hogy nem lehet ezt minőségi borból inni?:)
süti beállítások módosítása