Túra a sörök világában

Sörtúra

Sörtúrus Superlativus

2009. június 08.

 Csodálatos, fantasztikus, feledhetetlen (ám a jövőben nem felülmúlhatatlan), elképesztő, piramidális, vicces, konstruktív, inspiratív.

 

Hirtelen ezek a jelzők jutnak eszembe a hétvégéről. Csak jók Nem is hogy a "tanulság" rovatba, amit miden rendezvény előtt és után meg kell jó alaposan nézni mit írhatnék. Elképesztően       Vicsorgó chav

jó társaság jött össze, mindenkit egy cél vezérelt. Mindenki midenki barátja lett - az Akalinál már biztos - és mérhetetlen büszkeséggel töltötte el a kis csapatot, ahogy a sortúrás egyenpólóban látta az ifju titánokat vonulni a hadszintéren

annyi történetet szedtünk össze, hogy képtelen vagyok egybe is belekezdeni. Szépen lassan majd letisztulnak az emlékek, összegezzük a történteket, és mindenki megírja az saját véleményét. Ezúton szeretném tehát a kedves szerkesztő társakat felszólítani, hogy undítsunk egy rovatot "Az én Sörtúrám" címmel, ahol midenki összegezheti ő mire emlékszik - mit felejtene el - és ha ügyesek vagyunk a végén egy Guy Ritchie-t megszégyenítő történet folyam kerekedhet ki a honlapon.

Addig pedig hangulatkpeket szeretnék megosztani a kedves résztvevőkkel, és érdeklődőkkel. Hála a világ legismertebb fényképészének Peter Parkernek megérkeztek az első fotógráfiák. Várjuk még a többit Kónya Úrtól, és Bálnától.

EAT THIS:

http://addat.hu/933f36c4/Sörtúra.rar.html
http://addat.hu/496811ec/Sörtúra02.rar.html

http://addat.hu/5512e1b0/Sörtúra03.rar.html 

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr61171689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása