Túra a sörök világában

Sörtúra

Árral sodródva

2009. június 28.

3 darab cikkem áll félig megírva, mind egy-egy olyan eseménynek az  eredménye, ami "csak" félig ihletett meg (illetve egy teljesen megihletett, de az sajnos nem tűr se nyomdafestéket, de monitorpixelt). Egy egy eseménynek azonban van minimum egy olyan jelenete ami viszont kiemelendő. Ezek a sztorik olyanok mint a fiatal futballisták:egyik-egyik jól fut vagy jól cselez, de egyikük sem egy kész játékos.

Az első mindenképen a corvinus-os egyetemi évzáró Tatai Fesztivál. Ez volt a "0.-ik" fesztiválom idén. Szeretjük a fesztiválokat, no nem feltétlen a sátorozás miatt (igyekszünk ettől eltekinteni) hanem az öncélú kikapcsolódás miatt. Tavaly hat fesztvált húztam be, mindegyiken vagy "press-es" voltam, vagy dolgoztam, szerencsére nem pult mögött, így nyilván nem ugyanaz a feeling mintha kitelepültem volna és sátoros életmódot folytatnék.
Szóval sikerlült egy egész du-t és estét végig bulizni, du remek minőségű sört, és az általam megvetett, ám a hangulatba akkor beleillő bodzás fütyülőst fogyasztottunk, majd az estét végig longdrinkeztük..:D annyira jól skerült töltenem, hogy éjféltől 4ig csak vizet ittam, autóban aludtam, és reggel 9kor úgy keltem föl, mintha este kilenckor feküdtem volna le

Aztán volt az ominózus Szeparé buli, amelyik történetet lelkiismereti okokból nem merem ismertetni. Elvesztenétek a hitetek a női nemben.

Volt még egy remek ZP buli, ahol Szasza megpróbált túljárni az ajtóban lévő Grizzly medvék agyán, és a 300 Ft bedobása nélkül beszökni, de annyire szerncsétlenül ugrott át a korláton, hogy fejre esett. Nem kicsit, nagyon.

Aztán ott volt a jóféle gödöllői Krúzin' club cabrio, és  a 8as előadó érintésével.egész éjjel sétáltunk,  az volt a szerencsénk, hogy remek idő volt.

És a tegnapról ne is beszéljünk. Egész nap munka a Kapcsolat koncerten, este haza, zuhany, gödöllői spanok megérkeznek, Boráros, töltés, Rióba be, buli, Bálna esés, gödőllői spanok haza csepelre, Geri nem akar kórházba menni, Móriczig jutunk a taxival, gyros, krúzin, gödöllői spanokat utolér, kaja megint, Baszadékkal bírkózás a sétállóutca közepén, földön alvás délután 3-ig.

És még azt mondjátok hogy csak a döglött hal sodródik az árral???

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr21213714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása