Túra a sörök világában

Sörtúra

Radler Gösser-módra

2009. július 01.

A mostani kellően fülledt és meleg napokon ki az az ember, aki ne vágyna egy hűs, üdítő italra? Ez sokunknak jelenti azt, hogy leguríthatnánk egy jó hideg söröcskét csak hogy kibírjuk estig, amikor is a már jól megszokott társaság köreiben nyithatunk egy újabb sört.

Napközben nem mindig fér bele szokásos 4-4,5%-os sör és pont ilyenkor jön kapóra a Gösser Natur Zitrone, tehát a citromos Gösser. Ez a finomság kemény 2%-al rendelkezik, viszont maga a kiszerelés és a nagy betűkkel rávésett GÖSSER felirat ezt a problémát viszonylag orvosolja. Az üveg kibontása után ugyanaz az érzés fog el, mintha egy teljes értékű sört kortyolnék. A meleg nyári napon a parkban ülve, ezt a cikket írva kortyolgatom a hideg Gösser Zitrone-t és úgy érzem ez valami mesés!!! :)

Ez a kellemes nedű egyébként funkcionálisan is nagy szerepet tölthet be két húzós éjszaka között...amennyiben az előző este hatására kialakult bennünk az "alkohol undor" (azért zárójelesen, mert mint tudjuk ilyen nincsen csak pillanatnyi elmezavar :D ) és nem tudnánk egy korty sört vagy más alkoholt sem leönteni a torkunkon, akkor kezdésnek/rávezetésnek tökéletesen megteszi ez a citromos Gösser.

 Tehát ha tehetitek, akkor öleljetek magatokhoz 1 hűs Gösser Zitrone-t és engedjétek el magatokat.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr291220242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása