Túra a sörök világában

Sörtúra

Nyári kavalkád és rehabilitáció

2009. augusztus 26.

A nyárnak a vége felé közeledvén visszaérkezik a szerkesztői gárda kicsiny Szigetünkre és újra munkába áll, hogy felvidítson és tájékoztasson minden kedves olvasót! Sajnálatosan a nyár mindegyikünknek kissé zsúfoltan, viszont ebből fakadóan élményekben gazdagon is telt. Tömérdek új sztori született nőkről, bulikról, piákról és természetesen átsörözött éjszakákról. :)

A nyár sláger helyei egyöntetűen a Gödör illetőleg a Szeparé lettek annak ellenére, hogy 1-2 szerkesztőnk bepróbálta magának a Romkertet, mint alternatív célpontot az unalmas esték ellen. Nekem személy szerint nem nyerte el a tetszésemet a szórakoztató-komplexum, mert annyira „nem-bejövős” a „rám izzad egy kigyúrt állat és a cicababája” felállás és hozzá kell tenni, hogy a Romkertet nem is igazán egy vérbeli Sörtúrás pénztárcájához mérten alakították ki.
Véget ért a fesztiválok többsége is és lassan kezdődik újra az iskola, kezdődik újra a szorgalmi időszak. Én személy szerint nem igazán voltam nyaralni, hanem a munkának és a hédernek szenteltem a nyár nagy részét. Ital szempontjából azt hiszem a Punk Sör nyerte az idei nyár „Best Pia” díjat nálam, mivel kb 1000 forintból gazdaságosban be tudok rúgni, ami a nyári berúgások számát tekintve nem kis megtakarításokhoz vezethet. (pontosan ezért rendelek be vagy 10 malájkurvát az ínséges téli időkre, amihez ilyenkor jól jön a csilliárd forint feletti megtakarítás :) )
Kíváncsiak lennénk a Ti nyári élményeitekre is, ezért a sortura09@gmail.com címre várnám a viccesebbnél viccesebb sztorikat, amiket publikálnék is, amennyiben beleegyeztek… A legmókásabb, legjobbnak megszavazott nyári élményt jutalmazzuk is 1 Sörtúra ajándékcsomaggal, ami nagy dolgokat tartalmaz majd, aminek biztosan nem lesz majd köze a sörhöz. :)

Tehát kedves olvasók, mesére fel!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr881339582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása