Túra a sörök világában

Sörtúra

Tavasszal eljő majd a Kánaán

2009. december 16.

Bizonyára mindenki észrevette, hogy mostanaban elég passzívak vagyunk, nem jönnek úgy a cikkek ahogy régen, de nyilvánvalóan az élet nem állt meg melettünk.

A csapat él, virul, új élmények után vadászik, de azt mindenki érzi, hogy valami megváltozott. Kipukadt egy lufi, aminek alapja a az immáron 8-9 éve tartó masszív ivás, bulizás, héder. Újra kell építeni mindent, az alapoktól elkezdjük. Ezt a programot ismertetem most. 

Megint 17

A program lényege, hogy meguntuk, hogy felnőttünk. A csapat 23-24 év körüli fiatalokból áll, akik korukhoz képest felelősségteljes emberek, és habár nagyon komolyan meg tud minden felelősséggel kapcsolatos dologról feledkezni, de azért mégis. Elkezdtünk Jack Danielst inni fröccs helyett, John Collins koktélt kértünk a korsó arany nedű idejében. 3-4000 Ftos beugrókat fizettünk ki, miközben fénykorunkban egy estének volt ennyi a büdzséje. Ingben megyünk bulizni, de gyakran a koliban én még az aznapi pólómat vettem fel a partyhoz, mert másnaposan jót tesz az öblítő illatú póló az irdatlan palinkaszagra, ami a pólusaimon keresztül ömlött belőlem. Úgy éreztük elhagytuk a kispályát (jeszjesz), aminek természetesen nem ezek a dolgok voltak az ismérvei.

De mostanában rájöttünk, hogy a kispályában van a vitamin. Hogy a nagypálya most elágazik, és van esélyünk a kispályán lenyomni még egy-egy utolsó évet, amiben minden benne van, ami a kispálya esszenciája.

Megnyilvánulása: újra házibulikat tartunk, délután iszunk, minőség vs mennyiség mérleget a mennyiség irányába módosítjuk,az autós bulikat a tavasz beköszöntével minimálisra csökkentjük

A sörtúra megújulása

Az elsödleges oka a "nemírásnak" mégis maga a honlap intézménye. Éreztük, hogy ez, ebben a formában nem mehet tovább, így úgy éreztük a blog.hu szárnyai alól ki kell evickélnünk.

Ezért hát megvettük a sörtúra.com honlapot. Egészen más lesz a konepció, kibővül a sörtúra támogatása, és annak feldolgozása. Sőt, inkább úgy mondom, hogy intézményi átalakítást szervezünk, eltolódik a hangsúly, és nem a honlap lesz a rendezvény támogatója, hanem fordítva. A honlap abszolút átalakul, sötúrát segíti, ha van rendezvény, ha nincs, akkor kocsma ajánló lesz, programokkal, fotókkal itallappal, kritikával, beszámolóval, játékkal.

A szerkeztőgárda is átalakul, kiegészül lesznek vendégírók, és más hasonló témájú honlapokkal is szeretnénk együtt működni.

Szóval itt egyedül hagyjuk el igazán a kispályát. Partyban back to the basics....

Maradjatok velünk, hallotok rólunk :D

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr571603415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása