Túra a sörök világában

Sörtúra

SÖRTÚRA 2010, avagy a nagy józanodás után újra itt

2010. szeptember 01.

Mostmár kellőképpen leülepedtek és letisztultak a 2010-es Sörtúráról az élményeim úgyhogy gondoltam meg is osztom Veletek.

Először is köszönöm mindenkinek, aki ott volt és idén is Velünk nyomta a túrát! Azt hiszem a zord időjárás ellenére is szép számmal gyűltünk össze és derekasan leküzdöttük az akadályokat. Alapvetően az is elég nagy kihívás, hogy az elejétől a végéig elérjen valaki úgyhogy azt hiszem az idei teljesítmény többet ér, mint egy sima teljesítés! :)

Az összlétszámot tekintve 40-50 ember között voltunk átlagban. Ebben benne voltak az érkező-távozó emberkék is. A végére megint csak elég kevesen értünk el, ami kb 20 embert jelent, de akkor már mindenki héderben volt. :) (a "héder" szó annyit jelent, már aki nem tudja, hogy a nyugalom állapotában volt miközben nagyon jól érezte magát) Sajnos a ZP is bezárt az ótvar időre való tekintettel így nem tudtuk megkoronázni a rendezvényt egy iszonyatosan túúúl durva omlással, így viszont kénytelenek voltunk a LULU nevezetű vendéglátóegységben lezárni a túrát. Aki ott volt szerintem nem bánta meg így sem, hogy nem voltunk ZP-ben. :D

A képeket összeszedtem, amennyire tudtam és fel is töltöttem az értékelhetőeket a 2 ismert közösségi portálra, illetve megpróbáltam mindenkit bejelölni akire emlékeztem és még nem volt "tag" eddig. Akit mégsem sikerült megtalálnom és szeretne csatlakozni az a Sörtúra Klubbot keresse az iwiwen és jelöljön.

Illetve köszönettel tartozunk Bogdán Andrásnak, Pataki G-nek, Sztojka Móninak és Popladek Krisztinek a képekért! Amennyiben a felsoroltakon kívűl még valaki rendelkezik képekkel az legyen szíves értesíteni mert még vannak rejtélyes pillanatok az estében. :D A sortura10@gmail.com címre írjatok léccí ha rendelkeztek képekkel. Köszcsi! :D

Zárásként csak annyit, hogy szeptember végén vagy október elején Tompa Tour!!!!!!!! Még feldolgozás alatt az időpont kérdése, de amint van valami iwiwen is meg "fészbukon" is jelentve lesz. (csak zárójelesen jegyzem meg annak aki nem tudná, hogy az én nevem alatt fut a 'Sörtúra Page' és a képek is a "fészbukon". Sajnos ide nem írhatom ki a nevemet mert több államban és bolygón is köröznek, ugyanis a Fehérbálnák kihalófélben vannak. :) Azt hiszem kevesen nem tudják ki az ember a név mögött. :D )

Még egyszer köszi mindenkinek, hogy ott voltatok és idén is lenyomtátok Velünk a Túrát!

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr292265517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása