Túra a sörök világában

Sörtúra

A Tompa Tour titkos helyszíne!!!

2010. október 21.

Sikerült megszülni, hogy mégis hol legyen a találka és a döntés egy kellemes meglepetésre esett, amely kint található a Ferenc körúton, de mégis Mester utca érzése van az embernek. :)

A hely a Ferenc körút 18. és 20. szám között található egy pénzváltó mellett. Alapvetően észre sem venné az ember, mert kissé megbújva héderezik a bazi nagy, sárga „CHANGE” felirat mellett. Volt ez a hely már minden…Internet kávézó, Közért és még ki tudja mi más. Most éppen a Söröző titulussal büszkélkedhet. :)

Tehát itt lesz a találkozó 19.00 és 19.30 között. A galéria csak a miénk úgyhogy eléggé sanszos, hogy ott fogtok megtalálni. Amennyiben nem érkezik ember 19.30-ig úgy kénytelen leszek „bebaszcsizni” egyedül és az asztal alatt kikötni. Remélhetőleg erre nem fog sor kerülni.

A Tompa Tour menete úgy fog kinézni, hogy a kezdésnél elfogyasztunk 1 sört és 1 utisörrel felszerelkezve (amit a kb 10 méterre található közértben szerezhetünk be) megindulunk a Tompa utca másik végébe a Mester utcán keresztül. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy a Mester utcában található „vendéglátóegységeket” feltérképezzük. Ezúttal nem lesz olyan erőltetett menet, mint a Sörtúrán, de természetesen jó lenne 11 körül végezni, hogy akinek megjött a kedve bulizni vagy szimplán csak fellőtték a pizsit az se lépjen le idejekorán.

A megjelenés természetesen „officiális” (2009-es vagy 2010-es Sörtúra póló) pólóban illik, ezért kérlek mossátok ki és viseljétek büszkén az esemény alatt. Aki nem rendelkezik ilyennel annak tájékoztatásképpen mondom, hogy van még Nálam 2 db XL-es póló, ha valaki pótolná hiányosságát. :)

Utisörrel érkezés javallott, de nem kötelező. Továbbá a szervezők nem határolódnak el a házipálesz és egyéb alkoholtartalmú készítmények („sebbenzin”, kígyóméreg, stb.) bevizsgálásától sem! Mondhatni csak a Ti egészségetekre vigyázunk!!! :)

Rendszeres „update”-ek facebookon itt, illetve a blogon.

Písz

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr612388080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása