Túra a sörök világában

Sörtúra

Tompa Tour beszámoló

2010. november 11.

Megtartottuk az idei Tompa Túrát (a.k.a. Kissörtúra) és sajnos azt kell mondjam, hogy egyik szemem sír a másik nevet. Jó volt abból a szempontból, hogy ténylegesen túrázás lett a végén, viszont a szomorú felismerés akkor ért, amikor az egységek nagy része zárva volt... Egy Nemzeti Ünnepen azért nem a legjobb érzés, hogy nem tud az ember kellőképpen ünnepelni. :)

 

A kezdeti sokkot leküzdve szokás szerint elkaptuk a ritmust és belejöttünk a túrázásba. Mester utcán végig, ami kb abban merült ki, hogy 3 kocsma esett útba és mentünk át a Tompa utcába. Sajnos az ottani helyzet sem volt valami rózsás, mert ott is majdnem minden zárva volt. Így viszont kénytelenek voltunk nagyobb mennyiséget elfogyasztani a megállókban, mert a számuk drasztikusan lecsökkent. A Tompa utcában is 3 egység volt elérhető, így a Pointer's Pub 1l-es korsójánál elidőztünk egy kicsit, mert az mégis csak 1 liter! :)

Utána a körútra kiérve betértünk megpihenni kicsit a legközelebbi kocsmába, de ott már kezdtük fogyni látni az állomásokat, ezért kis whiskyt is magunkba erőltettünk. Aztán Hordós és indulás az éjszakába...iszonyatosan durva buli...hajnalban haza...regenerálódás...

Az idei Tompa Tour nem sikerült a legjobban, de a végeredményt tekintve nem panaszkodhat a társaság nagy része. Bár a buli helyszínei kicsit szétválasztották a társaságot, de legalább ez is megerősítette a 'túra' szócskát a rendezvényben. :)("túrázás=esetleges eltévedés")

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr572439360

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Corner Café 2011.11.15. 08:27:50

Helyszín: 1095 Bp., Mester utca 54. Látogatás: 2011. október 11. 18:15-19:50 > Inkább éreztem magam valami cukrászdában, mint egy pubban, mert a megvilágított hűtőből ot...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása