Túra a sörök világában

Sörtúra

Oranjeboom, a holland műremek

2010. november 15.

 Abban a szerencsében volt részem, hogy egy teljesen váratlan pillanatban az ölembe hullott egy igazi kincs Csabika jóvoltából. Még az olaszországi nyaralásuk alkalmával beszerzett néhány eléggé ínyenc sört és van szerencsém azok közé tartozni, akik kaptak belőle. 

A szóban forgó nedű az 'Oeanjeboom' név alatt fut, ami egy holland márka. (vicces, hog mekkora utat tett meg a söröcske, míg elért hozzám :) ) A helyzetet még tovább súlyosbítja az a tény, hogy a márkának az 'extra strong' jelzésű termékét sikerült tesztelnem, ami 8,5%-ot jelent! Természetesen ez nem jelenti azt, hogy mindenképpen jobb, de azért előnnyel indul. :)

Nekem egyszerűen új szintre emelte a sörözést. Nem akartam berúgni, csak egy nyugodt, finom sört és ez a kis finomság meg is adta nekem ezt az érzést. Amellett, hogy 8,5%-os nem is lehet rajta érezni, amikor iszol, mert olyan finoman itatja magát. Mint valami nedű, amelyet megtiszteltetés fogyasztani. Tiszta íze van és mivel, eddig a holland sörökről a Heineken jutott eszembe ezért örömmel látom, hogy most már ez lesz számomra Hollandia söre. :) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr52450954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása