Túra a sörök világában

Sörtúra

Random Sörweekend zárja augusztust

2015. augusztus 25.

11811556_1687042128193348_7426066189886520573_n.jpg

Jövő héten újra itt a Főzdefeszt, de addig is kis ráhangolódásként lesz egy Random Sörweekend névre hallgató esemény. Mi is ez? A Tovább után megtudjátok.

"Baráti sörözés, mellyel elbúcsuztatjuk a nyár megannyi szuper sörfesztiválját.", hangzik a megküldött közleményben. 

Mivel elég jól megkomponált szövegezéssel küldték az esemény leírását, ezért nem is írkálom át,

"Már megint sör? De nem fesztivál. Csak sör! A nyár utolsó olyan hétvégéje, ahol a söré lesz a főszerep. A kisüzemi magyar, belga, cseh, angol söröké. Miért jó ez? Mert jössz és iszod a söröd, sörözöl a nyár utolsó napsugarainak sörünnepében úszva, kortyolva a hab alatt feltárulkozó sörömöket. Ez lesz. Jó mi?

Nem lesz nagy zenebona, meg csinnadratta, nem lesz metapay, de ott lesz az érzés ami miatt jövőre a haverokkal újra eljössz. Sörök mellé a Grill Király és Kolbicéék odateszik az éhségre valót. Csak a szokásos. Semmi új. De cserébe a laza kulináris élvezkedést kimaxoljuk!

Kiállítók a teljesség igénye nélkül: Legenda, Rizmajer, Primátor, Kilkenny, Igazi Csíki, Bernard, Maissel’s Weisse, Holba, Opat, Guinness, Krusovice, Estrella, Grill Király, Karamaltz, Kolbice, ChiliOn, meg Csapvizes faház a vicc kedvéért.

Programok: Lesz sörivó verseny és sörkóstoló Katona Csabával, aki a Magyar Tudományos Akadémiáról fárad ki, hogy megitasson sörrel és közben sajátos formában érdekességeket meséljen a sörről. Emellett sétáló zenészek muzsikálnak majd, csak úgy a "hangulatcsinálás" okán."

Dátum: 2015.08.27-30.

Helyszín: Budapest, 1117. Kőrösy József utca (az Allee melletti sétány)

Facebook esemény

random_sorweekend_flyer.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr987720654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása