Túra a sörök világában

Sörtúra

Random kézműves Sörtúra szombaton

2015. november 19.

2015-06-03_18_10_34_1.jpg

Már egy ideje tervezek egy ilyen túrát, de sosenem volt időm rendesen nekiállni a szervezésnek. Ezért úgy gondoltam, hogy nem tervezgetek, hanem elindulok és fotózok. Meg persze megiszok pár sört. Ki tart velem?

Mivel idén nem volt őszi Sörtúra, ezért úgy gondolom teljesen vállalható egy Random Sörtúra (a Serfőzős Random Sörweekend után szabadon). Csak kézműves helyek és azokból is az újabbak, illetve a kultikusak.

10 állomásnál nem biztos, hogy többet érdemes bevállalni, mert az is bőven sok lesz az utazgatással együtt. Erre a 10 állomásra gondoltam első körben, de nyitott vagyok a javaslatokra:

Ez a sorrend első ránézésre, de a programváltozás jogát fenntartom.

10 pohárka kézműves nedű biztos legurul, akár kóstolgatásra is alkalmas esemény. Sörtúra pólóban jönni több mint ajánlott. 

Csapassatok egy mailt az info@sortura.hu címre, ha jönnétek.

Infók a FB eseménynél: https://www.facebook.com/events/1091338010886165/

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr748090834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SchillingerA 2015.12.06. 11:53:29

Jo turazast! En sutit arulok a hetvegen a csaladi cukival, de legkozelebb veletek tartok! Ha szeretnetek sort edesseggel parositani, ejtsetek utba a Sutnicake-et. Lesz soros csoki tortank is :). www.sutnicake.hu
süti beállítások módosítása