Túra a sörök világában

Sörtúra

Te hol nézed az EB döntőt? Adok egy tippet és foglalok nektek egy asztalt!

2016. július 06.

budapesti_foto_blur.jpg

Bár a magyarok sajnos már hazarepültek Franciaországból, de ettől függetlenül még folytatódik a torna és minden társaságban előjön a kérdés, hogy „hol nézzünk a döntőt?”. Jó választás lehet egy Borsodi Szurkolói Sörpark, amikből összesen 17 darab van országszerte és most akár VIP meccsnézést is nyerhettek az egyikbe!

Mindenki rá van izgulva az EB meccsnézésre, amiben nagy szerepet játszott a magyar válogatott remek szereplése is. Sajnos mi már kiszálltunk a végső győzelemért folyó harcból, de a meccsek ettől függetlenül is egyre izgalmasabbak és hamarosan jön a mindent eldöntő meccs is, amire érdemes időben helyet foglalni. Sok meccsnéző hely közül választhattok, a Borsodinak éppenséggel 14 városban vannak Szurkolói Sörparkjai, hogy sehol se maradjunk kivetítők és sör nélkül. Egy 4 fős társaság ráadásul meccsnézést is nyerhet a MOM Sport Sörparkjának VIP részébe a július 10-ei döntőre. (Részletek ITT)

fb-cover.png

Borsodi B-közép

"Mindegy, hogy otthon vagy a város valamelyik szabadtéri meccsnézős helyén követjük végig a nemzeti tizenegyek összecsapásait, a Borsodi Jössz 1 sörre? alkalmazásával mindenki együtt szurkolhat a B-középben, és még sört is nyerhet a meccsek ideje alatt. Aki becsekkol a B-közép alkalmazáson keresztül, kupont nyerhet, amit két korsó sörre válthat be a Borsodi Szurkolói Sörparkokban."

Budapesten a MOM Sporton kívül, a Szabadság téren, vidéken pedig Miskolcon, Szegeden, Győrben, Nyíregyházán, Kecskeméten, Veszprémben, Székesfehérváron, Balatonlellén, Egerben, Ózdon és Tokajban találtok még közösségi meccsnéző helyeket, ahol nem meglepő módon egy Borsodival a kézben nézhetitek végig az összecsapásokat.

Az összes Sörpark:
Budapest - MOM Park: 1123 Budapest, Csörsz u. 14.
Budapest - Szabadság tér: 1054 Budapest, Szabadság tér
Budapest - Tüskecsarnok: 1117 Budapest, Hevessy György út
Miskolc Szinva: Miskolc, Szinvapark
Miskolc Grizzli: Miskolc, Városház tér
Kecskemét: 6000 Kecskemét, Hoffman János utca 6.
Győr: 9021 Győr, Rába part Zechmeister utca,volt víziszinpad.
Eger: 3300 Eger, Eszterházy tér
Nyíregyháza: 4400 Níregyháza, Sóstói stranddal szembeni park
Szolnok: 5000 Szolnok, Hild János tér
Veszprém: Veszprém, Óváros tér
Szeged: 6720 Szeged, Széchenyi tér
Balatonlelle: 8638. Balatonlelle, Móló sétány 1.
Ózd: 3600 Ózd, Jászi Oszkár út 3.
Székesfehérvár: 8000 Székesfehérvár, Zichy liget
Tokaj: 3910 Tokaj, Kossuth tér
Békéscsaba: 5600 Békéscsaba, Főtér

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr588858342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása