Túra a sörök világában

Sörtúra

A sörtúra alap filozófiái - I.rész

2009. január 24.

Az egész egy csendes, átlagos tavaszi koraestén kezdődött, mikor Bálna barátommal a Nyugati térről elndultunk, hogy a Mester utcai Chili-ben elköltsünk egy békés sört hű fegyverhordozónkkal Szaszával. Mivel egyikünknek sem volt dolga, és meg akartunk nézni egy két boltot a körúton, így úgy döntöttünk elsétálunk amíg van kedvünk, és csak akkor szállunk villamosra, ha már elfáradtunk.

 

Az első 21 méter után mind a ketten úgy gondoltuk, hogy jól esne egy finom uti sör, csak azért nehogy kiszáradjunk a nagy loholásba.

Nos nem kell mondanom, nem szálltunk villamosra, és benéztünk a legtöbb csehóba, sörbárba, kocsmába, és végül (kissé megcsúszva) a Chilli-ben kötöttünk ki.

Az ötlet - egy jóféle, azóta renoméjában származása miatt megkopott Zlaty Bazant mellett -adta magát.  IGYUK VÉGIG A NAGYKÖRUTAT!

Megjegyezném ez nem is igazán ötlet volt. nem is jött. előttünk magasodott. hirtelen ott volt, és éreztük, hogy hatalmas űrt jelent ivókultúránk kis világában. egy fal, amit egészen eddig sok-sok fáradtsággal megkerültünk, ahelyett hogy kinyitottuk volna a rajta tátongó ajtót.

Nem is kell mondani az addigra négyesre szaporodott társaság (Aans is csatlakozott) azonnal érezte, ez itt egy történelmi felkiáltás. Ez egy olyan kihívás mint a Budapest- Bamakó metró megépítése. És elhatároztuk, hogy ezt mi négyen "végigisszuk".

 

 (Egy hasonló este döntöttünk úgy, hogy többé nem kerüljük meg a falat, hanem átmegyünk rajta)

 

(a következőkben leírjuk hogy duzzadt tovább a társaság, és a tervezés folyamatát)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr70899798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása