Túra a sörök világában

Sörtúra

Videó ajánló

2009. január 26.

Jóságos esenyőnk az Index honlapján két videóra szeretném hű ivótársaim figylemét. Az első a sör-, és ivókultúrához nagyon közel álló futballfilm, a másik egy tanulságos dokusorozat.

Aki valaha is érdeklődött minimálisan is az angol labdarúgás iránt annak különös bizsergés fogja el az agya elülső lebenyét, amikor meghallja Brian Clough nevét. Egy hihetetlen zseni, elképesztően arrogáns, mégis szerethető személyiség. Az ő irányításával érte azt el a Nottingham Forrest, amit soha eddig senki nem - több BEK-et nyert mint bajnokságot (2:1). Életútjához elépesztő történetek, idézetek és futballtörténeti mérföldkövek kötődnek. És végre egy kultúrált futball film emlékezik meg róla. no de a filmről többet itt :
http://rugdesfuss.blog.hu/2009/01/26/the_damned_united

kategória: KÖTTELEZŐŐŐ!!

a második egy kicsit komolyabb. Egy sorozat indult az indavideon amelynek címe "Magyar vagyok alkoholista". címe sokat ígérő, az első1 percben egy újpesti kiskocsmában isznak egy kevertet - reggel 4 kor. Aztán egy érdekes elemzés hallunk mit jelent magyarországon az alkoholizmus, gondolom azért hogy PR szempontból levédjék magukat. Érdemes figyelemmel kísérni!!

http://index.hu/video

ezúton is szeretném írásra hívni szerzőtársaimat. Hnap folytatjuk a sörtúra történetét.

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr9905078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása