Túra a sörök világában

Sörtúra

Fejlődés első lépései

2009. február 11.

 Gyorsan jött sikert gyakran nem értékel az ember eléggé. Ez a mi kis csapatunknál semmiképp nincs így, mert habár gyorsan jött, több évnyi munkánk van benne.

Kicsi honlapunk sajátos nyelvezetét arra méltónak találta egy nemes honlap szerkesztője hogy ajánlott linkjeibe betegye. Ezúton is köszönjük a sörgerilla.blog.hu-nak!!

Mivel a mi blogunk még struktúra ügyileg elég kezdetleges, viszont tartalomban annál kiforrottabb ezért ezúton szeretném én is ajánlani ezt az oldalt. 

A oldal jóval tárgyszerűbb mint a mienk mely lenginkább szubjektív sör+ember - alkohol+ember kapcsolat elemzését mint sem tárgyilagos bemutatókat kínál. Viszont - mondhtatom testvér vagy unokatestvér - sörgerilláék sokkal mélyrehatóbban elemzik a termékeket, és ami a legüdvözlendőbb a legkülönlegesebb nedű fajtákat is.

Ugyanezzel a lendülettel szeretnék egy újabb rovatot indtani, mely sörivó társadalmunk számára érdekes honlapokat mutat be, vagy ajánl. Ne csüggedjetek, nemsokára szlovák sörbemutató, illetve gyűlés az új témák kiosztása ügyében, úgyhogy újra forr majd a site a tanulságosabbnál viccesebb riposztoktól!

 

Köszönettel PG admin

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr3936663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása