Túra a sörök világában

Sörtúra

Hozzánk tartozik...

2009. február 17.

Először is nem kis késéssel, de annál nagyobb örömmel üdvözölnék minden kedves sörtársat! Rastafari alias Szasza lennék a sörtúra, a spontán bebaszcsizások, a rendszeres partyzások, és minden hasonló sör tartalmú megmozdulásnak egyik oszlopos tagja.

 A címről remélem már mindenki tudja, hogy miről is lesz szó... a Soproni sörremek újabb és ismétcsak nem kis szinten fergeteges reklámjáról.

Ha valaki még nem látta volna, akkor szinte mintegy kvázi itt lenne az ideje (https://www.youtube.com/watch?v=ZMqWDwXu094), aki nem tud vele betelni, háááát nézze sokszor, és közben igyon sokat eme hazai nedűből:)

Őszintén megvallva, nem is tudom honnan kezdjem. A sopronézert, mint olyat emeljem a fellegekbe, és zengjek róla ódákat, vagy inkább onnan, hogyan lehet mindig ilyen reklámfilmeket kitalálni... Ha nincs a kezemben, de nagyon maximum egy karnyújtásnyi távolságra, akkor érzem, abban a pillanatban nem vagyok teljes ember. 
Már most, amikor  a számomra oly kedves seritalra gondolok, és próbálok leírni két fél értelmes mondatot, egyszerűen nem bírom tovább... egy egész darab sörrel le kellett vámolnom a hűtőmet... hmmm... túúúl jó!
Azon kevés megújult külsővel felszerelt finomság közé tartozik, ahol az íz élménye, de főleg MINŐSÉGE nem ment a díííízájn rovására. Köszönöm! :) Vélhetően sírva is fakadtam volna az első új üveges barátom elfogyasztása után, ha nem a jól megszokott finom, pont megfelelően kesernyés, mégis nagyon jóféle módon csúszós íz köszönt volna vissza. De remélem, hogy ezt senkinek nem kell részleteznem: A SOPRONI az SOPRONI!!! Igaz ami igaz, nem a legerősebb italok közé tartozik a maga 4,5%-val, de az biztos, hogy az ízvilág, a minőség, az évek és a rutin az egyik legjobb, ha nem a legjobb serecskéjévé nőtte ki magát.
Pár gondolatot még eresztenék a reklámokról...
Nem is kell olyan messzire visszautaznunk az időbe (i.e ötcááá:P), és emlékeinkből előmotoszkál a négy jóarc. Egy jól megfogalmazott mondattal és a képernyőn 4 üveg nedűvel már fel is tudták dobni a kedvemet... csak az a kár, hogy nem adták le egymás után 20-szor legalább.
Ez az új szerzemény viszont egyszerűen fergeteges, a sör himnusza, a túl jónál sokkal jobbféle. Minden benne van ami jó, minden amit szeretünk, és amikor már tényleg fogalmunk sincsen, hogy vajon mi lehet ez az új reklám
, akkor… Gondoljatok csak bele, van szó a magyar nyelv szépségeiről, és nehézségeiről, mekkora szerencsénk van ilyen választékosan tudunk fogalmazni, hogy pl. néha engem még a magyarok se értenek! A magyar lányok, erős pista, és a többiekről már ne is beszéljünk, össze lett rakva az egész, és kész. 
Ennyi mára, és hű sörtársamról a Sopronézerről. Fogyasszátok hidegen az év minden napján, mert megérdemeljük!

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr40947819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása