Túra a sörök világában

Sörtúra

Törzsvendég.

2009. június 29.

Jó dolog!Bővebben:nagyon jó dolog!Az sem szar ,ha új helyekre veti bele magát a Szomjazó.De!(-vel nem kezdünk mondatot),de nem elhanyogható,ha az piára Epedő"hazamegy".Gondolom vágjátok,mi ez az érzés?Ismerős szagok,a bútorok(a humán alapúak is)helyükön,ami nem elhanyagoható bebaszás esetén.A csapososok-nők ismerős mosolya,az embert olyanok is hátbaveregetik,akikről fingod nincs kicsodák,de vélhetően szövetségesekké vállnak zürösebb időkben!Leülhetsz a megszokott helyedre,kérés nélkül hozzák a 2 korsót(nyakig érő habbal),ha van mozgókép szolgáltató eszköz,rögvest kapcsolják a focit,ínségesebb időkben rögbi,hoki ...stb.A komfort érzet fokozása érdekében,reflekszszerüen rohamozhatod a révást,nem kell bolyongani,kényes kérdésekkel traktálni a személyzetet.Csakis barátok vesznek körül,hoszen mindenki ezen létesítményeben látja,hasonló okokból kifolyólag,a menedékházat a mindennapok vérzivataros stresszadagja után.Mindig ott van,általában nyitott kapukkal,ajtókkal(a borozók esetében,falba vájt lukkal)vár!

Általában komoly májmunkát igényel,hogy kivívd ezen megtisztelő státuszt,de hitemre ,megér minden buznyákot!Nem lehet nélkülük élni,és ami nem elhanyogalható,az utódokra lehet hagyományozni!Így biztosítva a családi folytonosságot!Köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr471216095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása