Túra a sörök világában

Sörtúra

Sörgyárfesztivál kézműves módra

2016. augusztus 18.

13882252_158226844583864_3179262062173076215_n.jpg

Bár a Dreherfeszt még csak jövő héten lesz, de addig is lesz még egy sörgyárfesztivál szintén Kőbányán. Ez lesz az Első KRAFT Sörfesztivál, 4 sörfőzde közreműködésével és Főzdepark megnyitóval.

Nagy a mozgolódás kézműves sör fronton, aminek az utóbbi időben a MONYÓ és a Mad Scientist a zászlóvívője. Olyannyira, hogy csináltak egy Főzdepark nevű komplexumot a Horizont Sörökkel és a most debütáló HopTop Breweryvel karöltve, ahol több sörfőzde kooperálva, egymást támogatva kotyvasztja az új trendeket és a söröket. Ennek a Főzdeparknak a megnyitója lesz valójában a sörfeszt.

Tehát:

A MONYO Brewing Co., a Mad Scientist, a Horizont Sörök és a HopTop Brewery összefogásának eredményeképpen idén megalakult a Főzdepark, ami Magyarországon egyedülálló módon egy ipari parkon belül található négy kisüzemi kraft sörfőzde társulása.

A Főzdeparkot pedig hogy máshogy lehetne felavatni, mint egy közös bulizással, ahova pár barátunkat is meghívtuk. Az első KRAFT sörfesztiválon jelen lesz még a RothBeer, a Hedon, a Balkezes, azUradalmi Sörmanufaktúra és a Kentucky Ale.

Program

Augusztus 19. péntek:
12:00-15:00 Sajtótájékoztató, szakmai program (meghívó szükséges)
15:00: A fesztivál kezdete - kóstolgatás & buli hajnalig

Augusztus 20.szombat:
14:00-16:00 Szervezett főzdelátogatások a fesztiválozóknak.
14:00, 14:30, 15:00, 15:30, 16:00-kor indulnak a főzdelátogatások.
A korlátozott férőhely miatt előzetes regisztráció szükséges.
MONYO Brewing Co.: hello@monyobrewing.com
Mad Scientist: madscientistbeer@gmail.com
HopTop Brewery: info@hoptop.hu
Horizont Sörök: info@horizontsorok.hu
16:00 - Kóstolgatás & buli hajnalig.

Információk:
Belépés: a fesztivál látogatása mindenki számára ingyenes.
Pohár: A fesztiválon lehetőség lesz néhány főzdénél a saját logós pohár megvásárlására, azonban ez nem kötelező. Ha szeretnéd a kedvenc korsódból kóstolgatni a söreinket, akkor hozd magaddal nyugodtan. Ha már unod, hogy az összes fesztiválról van egy poharad, amivel nem tudsz mit kezdeni, azt is megértjük, tehát csapolunk műanyagba is.
Kaja: lesz. (bbq & burger)
WC: A fesztiválon található WC-k használata ingyenes.
Busz: Ingyenes buszjáratokat indítunk a Főzdeparkba, amelynek a menetrendje a következő:

Nyitvatartás:

Péntek: 17:00-02:00
Szombat: 14:00-02:00

Megközelítés:

A Különc Főzdepark busz a Blaháról minden óra 30 perckor, a Főzdeparkból visszafele pedig minden óra egészkor indul. (kb. 50-60 fős a busz, 3x1 méteres fesztiválmatricával, remélhetőleg észre fogjátok venni.)
Továbbá bringabarát fesztivál vagyunk, lesz hely a biciklik lezárására a telepen belül. Sőt, egész sokáig kiépített bicikli úton tudtok jönni hozzánk Kőbányán keresztül.
BKV: a 28-as villamossal ha jöttök, akkor a Kocka utcai megállónál szálljatok le, ahonnan pár perc séta egyenesen az út másik oldalán a Maglódin és máris megpillantjátok a nagy vörös téglaépületet M47 felirattal, akkor tudjátok majd, hogy jó helyen jártok.
Busszal a 85-ös járatot ajánljuk, az is a közelben tesz le.
Aki autóval jönne, annak az iparteleppel szemközti oldalon található parkoló áll rendelkezésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr3110425572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása