Túra a sörök világában

Sörtúra

Hétvégi kérdéshalmaz és a "Cica-tan" alapjai

2009. december 08.

Mint azt már Ti is tapasztalhattátok, iszonytatóan fontos és lényeges kérdéseket, illetve okfejtéseket osztunk meg Veletek eme gyönyörűséges blogon keresztül. Most is hasonlóan nagy problémát szeretnék kivesézni és feltárni számotokra...

Következő szituációba kéretik elképzelni magatokat: péntek/szombat este van, már megittatok nem kevés alkoholt valamelyik aktuális törzshelyeteken és eljátszadoztok a kackiás gondolattal, hogy el kellene menni cicanézőbe valahova. (a kifejezésekhez hamarosan elkészül egy értelmezó szótár is, ami nagyon kompakt formában útiszótár változatban is megjelenik majd, kifejezetten abból a célból ha velünk találkoztok egy szép átsörözött éjszakán és nem igazán értitek miről beszélünk, ha egymást valami csatakiáltásnak hangzó "bukkake" felszólítással illetjük :) ) Itt kezdődik a nagy dilemma, illetve tanácstalanság, hogy mégis hova lehetne menni a hétvégén???

Most gyorstalpalót tartunk Cica-tanból, mert először is tudnunk kell mitől is lesz "cica a cica"!? A cicákok természetes élőhelye többnyire egy tömött, túlzsúfolt szórakoztatóegység, amit hétvége lévén nem túl nehéz találni. Sajnos az a kellemetlen felismerés mindig belenyilall az emberbe, hogy tél van és nincsenek nyitott helyek, amiből kifolyólag jelentősen lecsökkent a lehetőségeink száma. Tovább szűkítheti az opcióinkat a cicák korának kiválasztása. Több kategóriába sorolhatóak a helyek: kisgida lelőhely ( -18), cica lelőhely (18-30) és a MILF tanya (30+ ).

Innentől kezdve már csak személyre szabott szűkítési feltételek vannak. Ezek közé tartoznak olyan szempontok, mint "Meddig tudok akár négykézláb is eljutni, ha még megiszok 1 whiskyt?" vagy a másik klasszikus "Hova fognak beengedni minket egyáltalán?"

Ha hétvégi hősünk képes volt ezeken a kérdéseken sikeresen túl jutni, akkor azt hiszem kinyílváníthatjuk, hogy már csak a pénztárcája és májának mérete befolyásolhatja az estéje kimenetelét.

Szeretném elkerülni az ilyen dilemmákat, ezért szívesen venném, ha megírnátok akár hozzászólás formájában, akár email formájában az ilyenfajta élményeiteket, ezzel segítvén engem és hasonló tudásszomjjal rendelkező tanult, művelt kollégákat eligazodni az alkoholittas hétvégék többnyire viharos tengerén. :D

Természetesen publikálva lesznek az életképes ötletek.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr341582347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása