Túra a sörök világában

Sörtúra

FIFA 11 bajnokság

2010. november 05.

 

Óriás megmérettetésre készül a Sörtúra magja! Mikor Bálna hebegve-habogva előadta, hogy FIFA 2011 bajnokság lesz ezen a hétvégén lázba jöttünk, hogy végre más idiótákkal is találkozhatunk. Pedig még csak akkor jött az az info, ami után egy perc döbbent csendre volt szükségünk, hogy felmérjük az micsoda móka várhat ránk!

Mikor Geri beállított az ötlettel, hogy menjünk FIFA 2011 bajnokságra, mindenkinek megjött a kedve, hogy egy vasárnapot erre a szenvedélyünkre áldozunk. Azonban nyilván mindenki elképzelheti hogy micsoda képzettséggel rendelkezünk, hisz kb csak egymás ellen szoktunk játszani, életemben más joystick még nem volt a kezemben csak a Bálnáé, ami trükköt vagy stratégiát ismerünk azt mind egymás ellen fejlesztettük ki, szóval egyikünk sem egy pro. Vélhetően csúnya zakókba futunk bele. Mondjuk nekem már így is volt kedvem menni.

De Bálna egy pillanatra mindenkit csöndre intett, azzal, hogy még a legjobb hátra van. Nem értettük mi lehet, ami arra késztette a hír hozóját, hogy megszakítsa a lelkendezést. Kis hatásszünet után az éterbe kiáltott:

A CORVIN MOZIBAN LESZ, ÉS A VÁSZNON FOGUNK JÁTSZANI.

Mindenki sokkot kapott. Komolyan mondom, én elég győzelem orientált srác vagyok, de közönséggel, 4x7 méteres vásznon játszva több ezer watt hangerő előtt ülve, azt is élvezném, ha 10:-1 arányban bealáznak! Bálna TV-je után kicsit olyannak tűnik a két kontraszt, mintha a lelkes, ám szerény mennyiségű szurkolót felvonultató Felcsúti Stadiont minimum az liverpooli Anfield Road-ra cserélnénk!

 

 

felcsutanfield

Felcsút vs. Anfield


 

 

Szóval vicces az egész, bármikor lehet menni, napközben folyamatosan sorsolnak, már ha kettőt zsinórban megnyersz fix ajándékokat kapsz, a végső nagy sorsolásról nem is beszélve. 

Hogy kicsit feldobjuk az eseményt, és "sörtúrásítsuk" természetesen az idei pólóban jelenünk meg, és az utolsó vérünkig küzdeni fogunk. Bálnával ketten az okos, taktikus játékosok közé tartozunk, mi szoktuk egymás ellen a legdurvább csatákat játszani (legutóbb pl 3:2-re győztem, úgy, hogy összesen 4 percet vezettem - a 88. és a 92. között, akkor fujták le).

Aaans az angol stílust képviseli, a korai időkben rendszerint nagy taknyolásokba futott bele, de legutóbb nagyon jól játszott - konkrétan vezeti az időszakos bajnokságot. Szasza nem igazán van mostanában a csúcson, de az ő jó pár évre visszatekintő múltja miatt sohasem szabad leírni. Csabi lelkes, de még kicsit kapkodós, Blazsej szintén sokat fejlődött az elmúlt időszakban.

Szóval holnap várunk mindenkit szeretettel a Corvin moziban részleteket ide kattintva olvashattok.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr582440472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása