Túra a sörök világában

Sörtúra

Olimpia+sör=Heineken

2011. február 08.

A mai világban már szorosan összekapcsolódott a sör a sporttal. Bár a kettő eléggé összeférhetetlennek tűnik elsőre, de a sportesemények nézői egy hideg sörrel szoktak leülni megnézni az éppen aktuális "rangadót".

Az olimpia sem kivétel a sportesemények sorából és mostmár azt is tudjuk melyik sörmárka az, amelyet az olimpia ajánlásával kortyolhatunk. Ez a sörmárka a HEINEKEN!!!

Szerintem senkinek sem kell bemutatni ezt a holland sört, aminek védjegyei a jobbnál-jobb reklámfilmek. Szerintem egy igazi sörtárs életéből sem maradt ki az, hogy legalább 1 Heineken reklámot ne látott volna. :)

"Megvan az olimpia hivatalos söre


A holland Heineken lesz a 2012-es londoni olimpia hivatalos söre. A csütörtök esti megállapodás értelmében az amszterdami italmárkának kizárólagos joga lesz sört árulni azokon a hivatalos olimpiai helyszíneken, ahol engedélyezett lesz az alkoholfogyasztás.

A szervezők először egy angol sörgyártóval tárgyaltak, de miután nem sikerült megállapodni, a Heineken lett a befutó. Paul Deighton, a szervezőbizottság főigazgatója azt mondta: ezzel a szerződéssel már 670 millió fontra nőtt a szponzoroktól befolyó összeg, s ez már eléri az eredetileg célként kitűzött 650-700 milliós tervet. A Heineken nemcsak az olimpián van jelen, ugyanis a labdarúgó Bajnokok Ligája, valamint a rögbi Világ- és Európa-kupa támogatója is." Forrás: Sport Géza

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr362647976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása