Túra a sörök világában

Sörtúra

Sörtúra 2015

2015. július 21.

2.jpg

Végre eljött július utolsó szombatja, ami azt jelenti, hogy újra megjárjuk a Nagykörút kocsmáit fél nap leforgása alatt! JÖN A SÖÖÖRRTTÚÚÚÚÚRA!

Térjünk is a lényegre! Mivel a Moszkva tér eltűnt a Föld színéről, ezért a jól megszokott kiindulási helyszínek is az enyészeté lettek. Már tavaly is kénytelenek voltunk új gyülekezőhelyet keresni, ami idén is a Kétlyukú lesz. A sorakozó 15:30-tól lesz, de a túránkra majd csak 16 órától indulunk. 16-kor viszont könyörtelenül megindul a társaság és ezeket az állomásokat érintve jutunk el a totális alkoholmámorig:
1. Kétlyukú
2. Mignon Söröző
3. Négyeshatos Mamut
4. Pointer Pub - Margit krt.
5. Rózsadomb Eszpresszó
6. Mokka
7. Akali söröző
8. Borbarát Borozó (a.k.a. Nyugati aluljáró)
9. The Pointer Pub Budapest
10. Oktogon Presszó
11. NégyesHatos Söröző
12. Cinema Cváj
13. Négyeshatos Wesselényi
14. Centrum söröző
15. Blaha Söröző
16. Suszterinas
17. Krúdy Söröző
18. Magyar Söröző
19. Zöld Gyémánt
20. Western Pub Budapest (VÉGÁLLOMÁS)

Még lehet kicsit fog alakulni a lista, de próbáljuk majd ezt tartani, ha már feltérképeztem.
A lényeg megint csak a sportteljesítményen van, tehát hogy bírni kell a végéig! Idén sem a minőségre, hanem a mennyiségre megyünk, cserébe viszont a pohár sör átlagára a 200 Ft-ot kóstál majd. A meleg és a sok séta hatására ez a 20 pohár söröcske igencsak nagy transzba ejt majd mindenkit, ezért a végállomáshoz elérvén már nem tervezzük további szórakoztatóegységek felkeresését. Többnyire nem is igazán szoktunk 5-6 embernél többen elérni a végéig, úgyhogy nem hiszem, hogy ez gond lenne.
Egyébként, aki különleges sört szeretne fogyasztani (értsd: kézműves háromszor annyiért) annak majd a Suszterban lesz erre lehetősége legkorábban! Vagy hozhat hátizsákban otthonról/boltból, de akkor valószínűleg neki is csak 1 korty jut majd, mert a "Hagy kóstoljam már meg" mondat hirtelen sok helyről fog elhangozni.

A póló idén szerintem túúúúl durva lett, szerda estig lehet rendelést leadni. A póló ára 3400 Ft! A pólórendeléseket vagy az info@sortura.hu címre küldjétek vagy a Sörtúra FB oldalára küldjetek üzenetet vagy írjatok direktbe nekem, ha az szimpatikusabb. Mindenképpen írjatok méretet is!

minta2_front.jpg
minta_back.jpg

Nem lesz se pecsétgyűjtő, se karszalag. Ez egy "hárdrok" túra lesz álá nátúr. Valójában ez időhiány miatt nincsen, meg azért mert tavaly igencsak kevesen voltunk és így teret engedhetünk a régivágású Sörtúrának.

A szabályok:

  • 1 pohár sört kell elfogyasztani minden állomáson
  • mind a 20 állomást teljesíteni kell
  • nincs rövid!
  • rohadt sok víz fogyasztása, mert kurva meleg lesz
  • kényelmes cipő, mert gyalogolni fogunk egész úton
  • nincs rövid!
  • napszemüveg nem kötelező, de erősen ajánlott, mert a pólóval együtt nagyon menőek leszünk tőle
  • szalmakalap ugyanezen indokkal
  • na jó, basszunk be egy tüskét

A FB eseményt folyamatosan frissítem infókkal, de lényegében mindent elmondtam, ami szükséges a Sörtúra teljesítéséhez.

Szombaton találkozunk a Kétlyukú Borozóban!

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr737641850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása