Túra a sörök világában

Sörtúra

Cartmanes sört!

2009. február 04.

    Képzeljétek el, mi történt velem! Aki nem ül, most azonnal huppanjon bele a szófába, mert egy jóérzésű férfiállatnál biztosan kiveri a biztosítékot a most következő történet.

A meló előtti nagygenerált pénteken is estére hagytam (borotválkozás, hatalmas habos fürdő). Először hangos berregéssel végigszántottam a csubakkai trógerségbe száműzött orcámat, majd jöhetett a szokásos, relaxációs, forró vízzuhatag. Épp elhelyezkedtem a kádban (temperálás, vegyszer-koncentráció belőve), és már nyúltam volna a telefonomért, hogy a még friss rekordomat gyorsan megdöntsem kínai sakkban, amikor is dermesztő látvány ragadta el tekintetemet. Egy hello kittis special edition rexona! Bravó! – mondtam. A női kreativitás újabb nélkülözhetetlen műremekével ismerkedhettem meg.

Elsőre, annyira nem lovaltam bele magam a palack okozta sokkba, de aki ismer, az tudja, nem pergett le a képzeletbeli homokórán 1perc sem, máris el kezdtem idegrendszeremnek riadót fújni. Nekik miért van? De nekünk miért nincs? Félreértés ne essék, pont magasról történő székletürítéssel konstatálom, hogy a férfi niveán nincs G. I. Joe, mivel a pipereeszközök esetében a nőknek kijár egysfajta prioritás. Na de könyörgöm! A mi világmegváltó italocskánkra nem gondol senki? Őszintén, mekkora endorfinrobbanást jelentene számunkra egy jó fajta Cartmanes Borsodi, egy Spongya Bobos Soproni, egy Homer Simpsonos Kőbányai (vagy kicsit továbbgyúrva, egy Kile-os kosher szilva)?:D Hiszen mondhat bárki bármit, a lelkünk mélyén mindannyian gyermekek vagyunk, így nekünk is jól esne az aprócska törődés, (férfias) rajzfilmfigurákkal tarkított sörös üvegek formájában. Mert tegyük szívünkre kezünket! Ugye volt olyan zabpehely, melyet csak a dobozban megbúvó Rozsomák miatt könyörögtünk ki Anyucitól? Most viszont már nem is lenne szükségünk a vörösre sírt szem praktikájára, hiszen vidáman megvehetnénk magunknak mind azt, ami sajnos csak álom, és úgy látszik egyelőre az is marad. Addig vigasztaljon minket a sör utánozhatatlan és mindent kárpótló, fennséges íze, valamint a pókeres Jim Beam, a pufidzsekibe bújtatott Zubrowka vagy a diszkó-gömbbe ágyazott Absolut vodka.

De kitartás! Szorgos világunk győzni fog!

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr9922902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása