Túra a sörök világában

Sörtúra

Sörválság

2009. február 16.

Elnézést kell kérnem, hogy sokáig tartott újabb publikációm közzététele, de ilyen ez a pop szakma. Néhány nappal ezelőtt Verda Fehérbálna kollégával igen mély és magvas okfejtésekben merültünk el. Az eszmecserénk lényege, hogy bajban van a Sör fogyasztásunk, illetve eléggé visszaesett az elmúlt időszakban. Mi ennek az oka? Egyértelműen a Mentsvár nevezetű paradicsomi állapotokat megidéző intézmény megjelenése és feltünése az alkoholtérképünkön. Szerintem senkinek sem kell bemutatnom a helyet a maga 350 Ft-os Baci & Cola árával. Nos, az olcsó cubai nedű kiváltotta a sört, ehhez kétség nem férhet! De ez ellen tennünk kell, közösen, mert egységben az erő! Szóval tisztelt italos, szerzőtársaim ezennel felhívást teszek közzé, melynek a következő pontjait ismertetném:

1.  Igyunk sört egy héten legalább három alkalommal!

2. Csökkentsük a Whisky, Bacardi és töménytársaik felhasználási arányát italkultúránkban!

3. EZ A LEGFONTOSABB!!! Szeretném, ha a jövőben kijelölnénk egy napot a héten, amikor Sör Klub Délutánt tartunk, sőt előirányzom, hogy alapítsuk meg a Sör Lovagok Kultúrális Egyesületét!

Sörívó fattyú népség, fel kell vennünk a kesztyűt a SÖRVÁLSÁG ellen!

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr65946147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

p.G. 2009.02.16. 13:50:08

szeretném a hétfői napot javasolni a sörklubhoz, hiszen a hétfői nap mindig szürke, unalmas - egyben dolgos is. Éppen ezért szentelném ezt a napot a kötelező lazítás-sörivás combónak.
Mindenképpe jó ötlet a Kultrális Egyesület

Journalist 2009.02.16. 20:21:18

Részemről elfogadva...de várjuk a további javallatokat is!!!

Rastafari 2009.02.17. 11:13:56

Véleményem szerint a napi 1 sör kötelező, előfordulhat az ember életében, hogy valamilyen akadályozó tényező ezt nem teszi lehetővé, de akkor is a heti 5 - 6 napnak meg kell lennie.

strtwrkt 2009.02.18. 13:03:18

Emberek!Jussunk már el addig,hogy nem másra,csak magunkra lehetünk dühösek,a sör(és egyébb létfentartó lötty)vedelésének visszaesése okán!Csatlakozom a Szaszához,hogy a fennen említett tudattisztító folyadékot MINDENNAP!!! tolni KELL!Az Ember gyermeke az egymást válto nap, nap után elfeledkezik az igazi társaságáról,a SÖRRÖL.Emígyen,nem a malátakivonat a bűnös!Legyen mindennap Sör(pálesz,rizlinghosszú...stb)nap!Ámen!Sörfocirock!
süti beállítások módosítása