Túra a sörök világában

Sörtúra

Skandallum!!!

2009. szeptember 02.

Felháborodásom,remélem,+értő fülekre,lelkekre,májakra talál!

Történt ugyanis,egyik höguta este,a Nyugatinál hajintattam ki magam az agyohütött verdából.Mellbevágó"kedd esti lázra"ucsó mentsvárként becéloztam a Jókai strassze elején leledző Kinizsire keresztelt sörforrást.Vágjátok!Mikor lelki szemeitek előtt ott az éltetadó nedü,nedvek+ a közeg.Tonikus állapotban bevágtam a reflexszerü ballost(pfúj)az adott helyen,amit a bionikus gps vezényelt kiszáradt porhüvelyem számára,és jött a döbbenettel iberelt hidegzuhany!Átalakították,trendivé rombolták az Östölgyet,a magamafajta alkeszek,menedékházát!És a közönség!Szánalmas kezdők,kik az első munkahelybeszerzés után még azt is tagadják,hogy ittak csapoltat valaha!Sírással-hányással köszködve, támolyogva,megtépázva faroltam a létesítményből!Mivé amortizálódik a Város!Ki a bánatomnak kell ez a hülyékkel teli,50ezredik pusztulat?Armaggedon!

Viszont 3 lépés után sikeresen landoltam,az egykoron tisztességesebbnek megálmodott kifözde helyére áttelepült"Kinizsi"!Postásoktól,házfelügyelők-egyébb kétes egzisztenciáktól hemzsegő sörkimérés,ahol várt az éltetadó csapolt Aranyászok potom 285 peták/kori.

Zárásként jegyzem,a Bakegérként legendává vált kegyhely is erre sorsra jutott!De!Ez 1 másik történet.Mi lesz így Velem,Velünk?Köszönöm és Egs!

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr961355743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

strtwrkt 2014.12.12. 14:48:02

Isten áldása!

Tegnap,dec.1,igen dzsuvás vetterrel köszöntött Reánk. Eső-hó-havas eső-ónos eső koktél,égi áldás? szennyezte,amúgysem virágos hangulatom.Vastabélig be-átázva szüköltem dédunokaöccs látogatásra az Orsihoz. A fütött lak,illetve a purgyé ( Adóalany )valamivel élhetőbbé tette a porhüvelyi létem.De!!!! Valami marhára hiányzott,az ismertetett pozitívumok,dacára! És lőn!Az ég megnyílt (ami így karácsony tájékán rendszeressé vált),és a Megváltó küldöttje,Geri képében,szintén kölöklesőben,hozta a mannát,egy doboz KÖBÁNYAI VILÁGOS,képében! Bal kézben a kiscsóka tutujgatás közepette,jobban az Elixir,pátosz ülepedett a szobahelyiségre.Az első korttyal a Teremtő érintett! Ovatos büfivel a polyást is( nem mellesleg köbányai,és Fradi-regisztrál)helyes irányba fordítottam,ami egy egyhetes hímnél időszerű!
Na! Ez a ser,nagyon kellett! Pia Rulez!
süti beállítások módosítása