Túra a sörök világában

Sörtúra

Sörtúra 2009 videó

2009. december 08.

Mint azt Ti is láthatjátok a blog aktivitása kicsit lecsökkent cikkek tekintetében, de megígérhetem Nektek, hogy kárpótolni fogunk, amiért az elmés és rengeteg értelemmel rendelkező cikkeket nélkülöznötök kellett. :)

Kárpótlásként fel tudom ajánlani Nektek a 2009-es Sörtúra "officiális" videóját, amit én rakosgattam össze minden kedves érdeklődőnek, csak azért hogy tudják miből maradtak ki. :D Akik pedig részt vettek eme nemes eseményen, azoknak szerintem kellemes emlékeket idéz majd fel a videó. Mondhatnám azt is visszatesz a nyári fílingbe és megszomjazol egy sörre... :)

Mindenkitől előre is bocsi, ha nem szeretne szerepelni a videón, ebben az esetben kéretik jelezni a sortura09@gmail.com címre és orvosolom a problémát. Mivel "ha már lúd legyen kövér" alapon elkészült a videó, szerintem stílusos, ha a 21. századi csodaoldalra kerül fel, ami 'jútúb' névre hallgat, mert hát azt mindenki szereti és imádja. :D

Sajnos ez a 21. századi csodaoldal nem engedte, hogy az eredeti hanggal és zenével menjen fel a videó, ezért aki kíváncsi az eredetire az írjon valamilyen formában és majd jól megoldjuk.

Tehát a cím: https://www.youtube.com/watch?v=RQ5O8SiYW30 

Remélem mindenki örömét leli majd benne... 

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr841582341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ladik 2009.12.16. 20:55:46

Minden tiszteletem a Vízi Emlősé, aki nem sajnálat az időt és energiát, hogy rögzítse a történelem egy cseppjét, még akkor is, ha az a Margit-hídról ürült a Dunába.

Dokumentarista stílus, tárgyilagos hangnem, és a kommentárok sem torzítanak a valóságon: tényleg túúúl dúúúrva volt.

A zenei aláfestést 2010-ben Bódis "Bill" Aaaans "Fradi indulók könnyű nyári estekre és egyéb külkerületi himnuszok" hamarosan megjelenő lemezéről kérjük.

armando_otchoa · http://www.csakajosor.hu 2010.04.22. 23:26:56

mikor várható az idei sörút?
Mindenképp érdekelne...Tavaly mintha leveleztünk volna...
süti beállítások módosítása