Túra a sörök világában

Sörtúra

Gyászhír...

2010. augusztus 03.

Ilyen főcímmel nem igazán találhattok cikket, ezen a felettébb emelkedett hangulatú blogon, de amikor megláttam a cikket és elolvastam azt kellett mondanom, hogy ezt a sajnálatos eseményt nem hagyhatom szó nélkül.

"SÖRBEN ÚSZIK A 4-ES FŐÚT ABONYNÁL" - nem is mondok többet, inkább hagyom hogy mindenki csendes gyászban olvassa a hírt.

"Teljes szélességében lezárta a rendőrség a 4-es főút abonyi elkerülő szakaszának egy részét, ahol egy kamion sörszállítmánya borult az úttestre, tájékoztattak a helyszínelést végző rendőrök.

Az elsődleges információk alapján a balesetet az áru helytelen rögzítése okozta. Így történhetett, hogy amikor a nyerges vontató vezetője Szolnok felől a 4-es számú főút abonyi elkerülő szakaszára kanyarodott, a 15 raklapnyi sörösrekesz nagy része az úttesten végezte.

A több ezer üveg darabjait a szolnoki tűzoltók fecskendővel távolítják el az útról. A forgalmat Abony belvárosa felé terelik, torlódásra kell számítani."

Az eredeti cikket a http://index.hu/bulvar/2010/08/03/fel_kamionnyi_sor_borult_a_4-es_foutra/ oldalon találhatjátok.

                                       

                                                           R.I.P. 15 raklapnyi sör...

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr432197170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása