Túra a sörök világában

Sörtúra

Sörtúra egy Bálna szemével

2010. szeptember 02.

Az előző cikkben olvashattátok a kissé formálisabb élménybeszámolót a Sörtúráról és most szeretném megosztani Veletek azt, ahogy Én megéltem a Sörtúrát...

Sajnos már kellően elszontyolodva indult a túra, mivel eléggé esőre állt az idő, de jó páran úgy voltunk vele, hogy ha esik, ha fúj mi mindenképpen végigcsináljuk. Jó volt látni, hogy ezzel az érzéssel annyira nem is voltunk egyedül. :) A szokásos Moszkva Bisztrós gyülekezés után részletekben megindult a csapat, de ez a részletezés kb az első állomásig tartott mert onnan már nagyjából együtt haladtunk tovább. A Mokkáig bezáróan már majdnem mindenki megérkezett és a hangulat is emelkedettebb volt már részben a társaság, részben az elfogyasztott sörök miatt. :)

A Mokka sok mindent jelölt a túrában mivel ott érkezett meg a hiányzó része a csapatnak és ott kezdett el szakadni az eső is. Reménykedtünk, hogy nem tart majd sokáig de igazságszerint már mindegy volt meddig esik az eső, mert már felbátorodtunk a jó hangulat láttán. Már nem ronthatta el semmi a jókedvet, legfeljebb kicsit vizespóló-verseny fílingje lett a rendezvénynek. :D Hozzá kell tenni, hogy nem mindennapi látvány volt ennyi "Sörman"-t vonulni látni az utcán szakadó esőben! Mire elértünk az Oktogonra már több "legénybúcsú/lánybúcsú alakulattal" volt szerencsénk találkozni és nekik is jól jött, hogy van valaki az utcán rajtuk kívül is.

A Bakegér nevezetű egységben volt némi problémánk a "biztonsági személyzettel" (a tipikus nagydarab kopasz állat, "szétütöm a fejed" fajta), úgyhogy én részemről nem is töltöttem ott sok időt. Aztán még befigyelt egy jóféle útisör arra az egy megállóra. :) 

Az 57-es és a Blaha között megint sikerült rommá áznunk, de a Blahától már mondhatni sima utunk volt a Luluig. Kicsit elidőztünk a Rákóczi téri éjjel-nappaliban ahol pótolni próbáltuk a Suszterinast és elmondhatom, hogy én többszörösen is pótoltam a kimaradt állomást. :D

A Magyar és Dreher állomásokban már kicsit szét volt csúszva a társaság (a szó minden értelmében! :) ) és a Dreherben csatlakozott hozzánk Zoltánka, ami csak annyit jelenthetett, hogy a ZP bezárt, mivel már el is engedték onnan. Ezt kicsit nehezen fogadtuk és nagy bánatunkban a Luluban vígasztalódtunk temérdek mennyiségű piával és zsíroskenyérrel. :D A Luluba való eltalálás már jelentett némi problémát az embereknek, de egy heveny telefonos útbaigazítás után a többség odatalált és kezdetét vette a teljes megsemmisülés!

Én még megpróbáltam egy "homemade Copy Generalt" összebaszkodni, hogy megcsinálhassam mindenkinek a laminált oklevelét (mert természetesen frissen laminált, szinte mintegy még meleg okleveleket adtunk, frissen a kemencéből) és azt kell mondjam, hogy TÚÚÚLLLLLL DURVA vagyok! :D Az emberek nagy része megkapta az oklevelét és a zsíroskenyerét, majd önnönmagunkat kvalifikáltuk szinte mintegy disz. Sajnos nem tudtam mindenkivel kellő tartamban szocializálódni, de a szervezkedési teendők megkívánták, hogy kicsit kiforduljak a társaságból. Aki nagyon hiányolta a társaságomat az úgyis megtalál asszem. :)

A hazaút még egy érdekes dolog volt, mert a Luluban egy kedves vendég kellően felidegesített és hirtelen felindulásból elmentünk még a csepeli Tescoba egy üveg Bacardi Razzért, mert az nekünk majd még tök jó lesz. :)

Kb ez volt ahogy én megéltem a 2010-es Sörtúrát. Legközelebb is hasonló durvulás várható a Tompa Touron valamikor szeptember végén-október elején. Remélem ott is hasonló lesz a hangulat... :)

 

Gyertek minél többen, Mi biztosan ott leszünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr552265908

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sörtúra 2011 2011.07.26. 09:30:03

Helyszín: Bp., Nagykörút Látogatás: 2011. július 22. 16:00-02:15 > Még hogy a kocsmázás nem küzdősport? Ha úgy kell gyalog végigmenni a Nagykörúton, hogy 19 kocsmában 19...

Trackback: Suszterinas 2010.11.07. 14:24:58

Helyszín: 1081 Bp., József körút 31. Látogatás: 2008. április 2. 18:10-19:00 > Alkalmi helyünk a konyha páráját és a helyiség bukéját gyűjtötte csokorba, és kőkeményen odabaszott. Me...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása