Túra a sörök világában

Sörtúra

Sörtúra Újratöltve

2010. december 05.

Elérkezett az a nagy nap, amit Supag-vel titkon mindig is vártunk….a blog kicsit megújulva, galériával, új cikkekkel, italakció ajánlóval és még sok újdonsággal vár mindenkit egy új helyen a http://sortura.hu címen!!!

A tavalyi és idei Sörtúra, Tompa Tour képek megtalálhatóak a galériában azok számára, akik még nem látták őket. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a blog megszűnik létezni, szimplán csak annyit, hogy van egy multifunkcionális oldal a Sörtúra brand alatt, ahol mindenki találhat kedvére való időtöltést. Az italakció ajánló is hamarosan elindul, ami abból fog állni, hogy mi szépen összegyűjtjük a budapesti vendéglátóegységek italakcióit és a legolcsóbbakat szépen kinyomjuk az oldalra, azért hogy ne kelljen keresgélni, hanem már céltudatosan eldönthesse a társaság hol kezdi meg az estét. A csütörtök, péntek, szombat lesz a középpontjában ennek a kezdeményezésnek, mivel azok a napok a potenciális jelöltek egy jóféle italozásra.

A térképen megtekinthetőek az ajánlott helyek is, illetve megpróbáljuk feltérképezni az „ajánlott” kategóriába tartozó helyeket is.

Remélem "lájkoljátok"... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr22495233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása