Túra a sörök világában

Sörtúra

Kellemes Karácsonyt!

2010. december 29.

Az év ezen időszakában,december végén, mindenki rá van feszülve a Karácsonyra és a Szilveszterre. Kezdődik ez az ajándék vásárlással, amit a végtelennek tűnő étel és ital felhozatallal folytatunk és végül a Szilveszteri vigadalommal koronázzuk meg a decembert.

Bár a december nem éppen arról lenne híres, hogy a sör a „slágertermék”, de úgy érzem, hogy aki szereti a sört az nem veti meg sem a jó magyar házi pálinkát, sem egyéb alkoholfajtákat sem. (amennyiben valaki reprezentatív felméréssel tudja cáfolni az előbbi állítást, akkor az az info@sortura.hu címre írhat nekünk) Már pedig ezekből a kicsit töményebb italokból akad bőven a vendégségek kínálatában, mivel jó magyar szokás szerint a házi pálinka majdnem olyan fontos kelléke az ünnepeknek, mint a szezonális ételek. A pálinka annyiban tér el, hogy evés előtt, evés után és néhányan még evés helyett is szokása fogyasztani a magyar embernek.

A Sörtúra Csapat is szépítgeti, építgeti még az új formát és januártól már kicsit nagyobb frekventáltsággal fogunk frissülni és megörvendeztetni Titeket az oldalon.

Mi is beszereztük a házi pálinka adagunkat és belevetjük magunkat a bejgli és egyéb finomságok tengerébe, majd egy jóféle malacsütéssel zárjuk a Karácsonyt, ami előre láthatóan FERGETEGES lesz! J

Kellemes Karácsonyt minden kedves olvasónak és lélekben Velünk azonosuló „Sörtársnak”!

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr232545388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása