Túra a sörök világában

Sörtúra

Kocsmák Éjszakája

2010. december 29.

December elején sikerült spontán becsatlakoznunk Szaszinhoval egy „Kocsmák Éjszakája” nevű rendezvénybe, ami a következőképpen nézett ki. Meghatározott budapesti kocsmákban vásárolni lehetett „KÉJ Csomagot” (500 Ft ellenében), ami egy karszalagból, egy kuponfüzetből és 1 szórólapból állt. A karszalagnak és a szórólapnak szerintem egyértelmű a rendeltetése, de a kuponfüzet, ami egyébként is érdekel mindenkit, mert a kuponfüzet által lehet igénybe venni a rendezvény által hirdetett kedvezményeket. 15 kupon állt az ember rendelkezésére és minden kedvezményes italnál oda kellett egyet adni a pultosnak az akciós ár kifizetése mellett.

Az akció mindenkinek kedveskedett kicsit, mert aki sörözni szeretett volna annak volt akciós sör, de aki kicsit durvábbra tervezte az esti felhozatal kipróbálását és teljesen egyesült spirituálisan a rendezvénnyel annak volt kicsit töményebb alkohol is. A teljesség igényéért az aaaalkoholok listája és árai itt találhatóak meg.

Mi a Magyar Sörözőben éltük át az esemény izgalmait és büszkén jelenthetjük, hogy a koncepció megkapta az „ADJA” minősítést.

Hamarosan hallani fogtok még erről az eseményről bővebben is a Sörtúra hasábjain.   

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr812545384

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Magyar söröző 2011.02.11. 09:26:27

Helyszín: 1085 Bp., József krt. 75. Látogatás: 2011. január 12. 17:10-19:30 > 3 órára le lehet foglalni a hátsó Kozel sarkot, akkor odébb tolják a csocsóasztalt, ott csapra verhet a ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása