Túra a sörök világában

Sörtúra

Az Arany Fácán lenne a Heineken új zászlóshajója?! - VIDEÓPREMIER

2015. január 10.

Kaptunk egy közleményt a Heinekentől, ami az Arany Fácánról szólt és a lényege az volt, hogy "a márka komplex marketing támogatást kap a HEINEKEN Hungária marketing csapatától, hogy minél több fogyasztó ismerhesse meg az Arany Fácán által képviselt örökérvényű értékeket."

Ez mind szép és jó, de hogy őszinte legyek se Én, se a barátaim nem igazán ittunk Arany Fácánt az elmúlt években, mert nem éppen a minőségről volt híres. Nos kíváncsian várjuk mi sül ki ebből, de addig is az első videó (gondolom lesz még ilyen karórával, mert azt külön említik is) premier előtt alant látható. 

Ja, és természetesen az "ars poetica" a kampányhoz:

"Vannak olyan dolgok az életben, amik sosem változnak és ragaszkodunk hozzájuk: ilyen a férfiak számára a korábbi generációktól örökölt karóra, vagy a szakáll, amire fiatal koruk óta „vigyáznak”. És ilyen az Arany Fácán is, amit érdemes becsülnünk és megőriznünk, hogy még sok-sok évig legyen a mi és utódaink életének része.

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr437058585

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bearanyozzák a napjaid! 2015.01.22. 08:03:12

> Milyen szépen csillog, milyen jól cseng... ARANY. És mi jut eszedbe róla, ha inni kell? Ha odafigyelnél a nagyüzemi sörfőzdék aktuális kampányaira, akkor biztos az Arany Ászok Ünnepelős lenne az egyik tétel, míg az Arany Fácán a másik. Vegyük ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása