Túra a sörök világában

Sörtúra

Travel Pack, avagy utisör kicsit másképpen

2010. március 13.

Úgy éreztem, amikor megláttam ezt az oldalt, hogy mindenképpen meg kell osztanom az emberekkel, mert szerintem egyet érthetünk abban, hogy az ilyen marketing fogások kellően megmozgatják a férfiemberek fantáziáját.

Ismerjük ugye a 6-os sör kiszereléseket (6-pack), illetve a rekeszt. Ezekkel meg is elégszik az emberek többsége, mert a 6-os csomag pont elég egyszeri fogyasztásra, a rekesz pedig egy 3-4 fős társaságnak is megfelel egy estére. Az okos emberek viszont kitalálták, hogy csinálnak egy "Beer Pack" névre hallgató kis "szeretetcsomagot", amiben 1 db 0,375-ös Boags sör (van 2 sörrel szerelt változat is), perec (75g), mogyoró (50g) és rizs crackers (40g) található (a "rizs crackers" nem tudom mi lehet, de feltételezem valami rizsre emlékeztető ropogtatnivaló sörkorcsolya - a szerk.).

Szerintem zseniális elgondolás, bár nem hinném, hogy ezentúl csak és kizárólag ilyen csomagokat lennék hajlandó vásárolni, de mindenképpen elmés.

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr671836047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása