Túra a sörök világában

Sörtúra

A 2010-es túra 1. rész

2010. augusztus 01.

Végre elérkezett 2010-ben is a nyár fénypontja kis blogunk számára, mert kijelenthetjük, hogy a Sörtúra időpontja kitűzve.

Idén kicsit később kerül megrendezésre és tudjuk, hogy sokan nyaralnak meg fesztiváloznak ilyenkor, de megpróbáltunk "fesztivál-free" időpontot választani, hogy minél többen túrázhassunk 2010-ben is.

Aki volt tavaly annak már ismerősek lehetnek a "szabályok"(azért van zárójelben mert inkább irányelvnek hívnám :) ), de akik még nem voltak azoknak most vázolnám nagy vonalakban.

A legfőbb gondolata a Sörtúrának, hogy minden vendéglátóegységben elfogyasszunk 1 pohár sört. Szigorúan 1 pohár, mert elég sok állomás van és a végén már a pohár is kellően nehéz tud lenni még a gyakorlott sörfogyasztónak is. :) A szervezők ottan lesznek körülöttetek és a regisztrációnál kapott pecsétgyüjtőbe kaptok 1 pecsétet valamelyikünktől, ha elfogyasztátottátak az előírt mennyiséget.

A lényeg, hogy 2010. augusztus 6-án 16 órakor gyülekezünk a Moszkva Bisztróban. Ott asszem már észre fogtok minket venni, mivel ott fogunk virítani a Sörtúrás pólóban. :)

A pólóról jut eszembe, hogy idén, mint arról már sokan értesülhettetek emailben, rendelni kell előre pólót, mert csak annyit csináltatunk amennyire szükség van. A pólórendelés leadásának határideje vasárnap (aug. 1), de hétfőn délelőtt még telefonon el lehet érni. Az igényeket a sortura10@gmail.com címre küldjétek a méret megadásával együtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr372189346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása