Túra a sörök világában

Sörtúra

Tompa Tour 2010

2010. október 12.

Kedves Érdeklődők!

A hír igaz! Az idei Tompa Tour október végén kerül megrendezésre és igen, túúúúl durva lesz idén is. :)

Ez az esemény szokott úgy is szerepelni beszélgetésekben, mint "kis Sörtúra", mert valójában folytatjuk ahol abbahagytuk. :) Annyi különbséggel, hogy most nem a Körutat járjuk végig, hanem csak a Tompa utcát. Az egész attól lesz különleges, hogy a táv nagyságrendekkel rövidebb, viszont a kocsmák száma nem csökken!!! Sajnos érintenünk kell néhány környező utcát is, mert 19 kocsma sajnos nem áll rendelkezésre a Tompa utcában csak ha a környező utcákat is kezelésbe vesszük. :)

Tehát az időpont: 2010.okt. 23. 19.30

 

A találkát még megszülöm hol lesz, mert a Pubi, ahol tavaly kezdtünk, sajnos megszűnt létezni, ezért valami zsírság helyet kell találni helyette. :)

Reméljük minél több embernek jó lesz az időpont. Továbbá még lesz nálunk "Dress code", "Face control" és "utisör". :) A "Dress code", mint azt Ti is könnyen kitalálhatjátok, vagy a tavalyi vagy az idei Sörtúra póló. Amennyiben nem rendelkeztek ezzel, akkor jön a képbe a "Face control", ami abból fog állni, hogy:

  • vagy igazi kocsmatöltelék fizimiskával kell rendelkezned
  • vagy utisörrel kell érkezned, amit a vendéglátóegységen kívül záros határidőn belül kell elfogyasztanod
  • vagy olyan cefre-szaggal kell rendelkezned, mint a munkások akik reggelente keverttel kezdik a napot 

 A Tompa Tour kicsit kötetlenebb lesz, ami abban nyilvánul meg, hogy kisebb táv, nincs pecsét, viszont hasonló állapotokat fogunk elérni mint akkor. :)

A helyszínnel, akkor még adós vagyok, de a héten még azt is kikísérletezem és feltétlenül megosztom Veletek is. Amennyiben kérdés/óhaj-sóhaj lenne akkor facebook, iwiwen elértek. (már az aki nem tudja a szupertitkos telefonszámom :) )

Písz

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr152366253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása