Túra a sörök világában

Sörtúra

Bajnokság beszámoló

2010. november 12.

Mint Supag már korábban említést tett róla múlt hét vasárnap volt szerencsénk elmenni egy FIFA 11 bajnokságra a Corvin moziba és el kell mondjam felemás érzésekkel jöttünk haza...

 

 

 

 

Én személy szerint arra számítottam, hogy már a Corvin mozi lépcsőin is elvakult fanatikusokkal fogunk találkozni, akik az igazi "kockafej" vonulatot fogják képviselni, de itt ért minket az első meglepetés, hogy az esemény beharangozásához képest meglepően kevesen voltak. Bár a "meglepően kevesen" kifejezés relatívnak számít, mert ahhoz képest kevesen voltak, mint amire számítottunk, viszont ahhoz meg elég sokan, hogy ne álljunk be a sorba.

 

 

5 kiosk volt kirakva FIFA 11 játékkal pont ott, ahol a sor kígyózott, ezért azok is tele voltak teljesen jogosan. A galéria másik oldalán ellenben volt még 4 kiosk, amiken azt hiszem a Halo ment (elnézést ha nem ismerem a játékot, de mint azt már említette Supag mi csak 'Fifázni' szoktunk), amit nem tudtam megérteni milyen elképzelés alapján találták ki oda. Az értetlenségem oka abból eredt, hogy lesz egy egész nap valamelyik hétvégén, amikor az ilyen játékokkal lehet majd játszani és egy kifejezetten a FIFA 11-re kiélezett napon miért nem az futott mindenhol?!?!

 

Supag-vel leültünk meginni egy kávét hátha változik valamelyest a helyzet, de egy az egyben ugyanaz a kép fogadott minket 1 órával később is, ezért úgy döntöttünk, hogy kihagyjuk a játék részét és inkább csak nézőként besurranunk a másik oldalon. Csináltunk is pár képet, kicsit bámészkodtunk aztán kicsit keserű szájízzel elindultunk haza.

 

 

 

 

 

 

 

Összességében nagyon szép elképzelés volt a rendezvény és a mozivásznon játszani hihetetlenül durván nézett ki. A látványra 5 pontot adok, mert zseniálisan nézett ki, de a szervezésre viszont max 2 pontot tudok megajánlani, mert szerintem ezt sokkal gördülékenyebben is le lehetett volna bonyolítani, hogy ne 600 millió km-es sor legyen.   

A bejegyzés trackback címe:

https://sortura.blog.hu/api/trackback/id/tr312442910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása